Yssa revine cu o super piesa, “No more lies”

Joi, 06 Aprilie 2017 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Yssa revine cu o super piesa, “No more lies” resitaonline.ro - Yssa revine cu o super piesa, “No more lies”

Yssa, solista cunoscuta pentru piesa “Tu si eu”, care a depasit 4 milioane de vizualizari pe Youtube, revine cu un nou single si videoclip,

“No more lies”, lansat sub egida Sprint Music. Piesa este compusa de Phelipe, iar regia videoclipului este semnata de Simion R. stefan, echipa cu care artista a mai colaborat si in trecut.
 
Videoclipul scoate in valoare o imagine mult mai sexy si mai feminina a Yssei, stilista Tara Holtea, reusind sa imbine tinutele intr-un fel aparte, care scoate in evidenta naturaletea cantaretei.
 
“Mi-a placut piesa “No more lies”, inca de la primele acorduri, iar cand Phelipe a sugerat sa o facem in limba Engleza, am mers pe mana lui, avand in vedere ca tot el mi-a compus si piesa “Tu si eu”, care s-a dovedit un succes. Filmarile videoclipului au durat 8 ore si sunt foarte multumita de rezultatul final, regizorul Simion R. stefan reusind sa nu ma dezamageasca nici de aceasta data”, a declarat artista.
 
Pentru Yssa, care este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Sfantul Sava, se anunta un an plin de lansari, echipa YLA Records, care se ocupa de cantareata, pregatind deja inca trei single-uri pentru aceasta.


Vremea

Horoscop