Nadir lanseaza un nou single solo, "100 de aventuri" si un videoclip in care 'are 100 de aventuri cu aceeasi femeie'

Joi, 27 Octombrie 2016 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -Nadir lanseaza un nou single solo, "100 de aventuri" si un videoclip in care 'are 100 de aventuri cu aceeasi femeie' resitaonline.ro -Nadir lanseaza un nou single solo, "100 de aventuri" si un videoclip in care 'are 100 de aventuri cu aceeasi femeie'

O coproductie Cat Music si Famous Production, noul single al lui Nadir, “100 de aventuri”, este compus de catre Randi in studiourile Famous Production. 

"Piesa “100 de aventuri' a fost ideea mea, chiar am trait o suta de aventuri cu o singura femeie. Am acest titlu in cap de vreo sase luni si ma bucur ca Randi mi-a inteles ideea si a compus o piesa care sa transmita ceea ce imi doream. Va doresc si voua sa intalniti persoana care sa va faca sa simtiti ca fiecare zi din viata voastra este o aventura palpitanta si placuta", declara Nadir.

Videoclipul este regizat de catre Anton Sandu si surprinde interactiunea dintr-un cuplu, in care femeia isi tachineaza partenerul si ii arata, treptat, numeroasele sale ipostaze. Ca o gheisa moderna, Cristina, protagonista clipului, il seduce pe Nadir prin multiplele personaje interpretate.

Nadir este un artist care a evoluat constant, cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube pentru piesele lansate, solo sau in colaborare cu artisti consacrati, precum Randi, Loredana Groza sau Alexandra Stan.

Vremea

Horoscop