Smiley debuteaza în dublajul de film cu ,,Berzele”, cea mai recenta aventura animata marca Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group

Marți, 13 Septembrie 2016 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -Smiley debuteaza în dublajul de film cu ,,Berzele” resitaonline.ro -Smiley debuteaza în dublajul de film cu ,,Berzele”

Unul dintre cei mai de succes artisti pop din Romania, cu o cariera remarcabila în industria muzicala, unde s-a afirmat în calitate de muzician, producator si entertainer, Smiley va debuta în dublajul de animatie din 23 septembrie, atunci cand publicul îl va putea auzi împrumutandu-i vocea porumbelului Toady, din noua aventura animata ,,Berzele”.

Celebrul antrenor de la ,,Vocea Romaniei”, Smiley, declara despre experienta dublajului si rolul sau din ,,Berzele”: ,,Personajul meu e un porumbel care lucreaza în organizatia berzelor si e foarte bagacios. El ca porumbel vrea sa fie acceptat de catre berze … ca fiind o barza. (…) E prima oara cand dublez un personaj de desene animate. E foarte greu sa îti dai seama ca e vocea mea în desene pentru ca a fost nevoie sa caut o tonalitate care sa se potriveasca cu fata porumbelului si pe care a trebuit sa o si pastrez pe toata durata desenului.”, a concluzionat Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.

Una dintre cele mai asteptate animatii ale anului, ,,Berzele” va fi disponibila în cinematografele din toata tara si în versiunea dublata în limba romana.

Berzele aduc bebelusii la parinti… sau cel putin asa faceau. Acum livreaza colete pentru compania globala Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barza din companie, urmeaza sa fie promovat cand, din greseala, activeaza masina de facut bebelusi, aducand pe lume o fetita absolut adorabila. Disperat sa livreze mica minune înainte sa afle seful de eroare, Junior pleaca într-o expeditie neautorizata alaturi de prietenul sau Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Calatoria initiatica nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze sa revina la adevarata lor misiune pe Pamant.

Aventura animata ,,Berzele” îi prezinta în distributia versiunii originale pe: Andy Samberg (,,Cloudy with a Chance of Meatballs”, ,,Hotel Transylvania”), Katie Crown (,,Clarence”), Kelsey Grammer (,,Toy Story 2”, ,,The Simpsons”), Jennifer Aniston  (,,We’re the Millers”, ,,Horrible Bosses”), Ty Burrell (,,Finding Dory”, ,,Modern Family”), Keegan-Michael Key (,,The Angry Bird Movie”, ,,Keanu”, ,,Key&Peele”), Jordan Peele (,,Keanu”, ,,Key&Peele”) si Danny Trejo (,,The Book of Life”, ,,Muppets Most Wanted”). Personajul lui Smiley, Toady, este interpretat în versiunea originala de Kramer Glickman.

Regizat de Nicholas Stoller (,,Neighbors”, ,,Forgetting Sarah Marshall” si scenarist al filmului ,,The Muppets”) si de catre nomnalizatul la Premiile Oscar, Doug Sweetland (scurt-metrajul animat ,,,Presto” si supervisor de animatie la ,,Cars”), dupa un scenariu semnat de Stoller.

,,Berzele” îl au ca producator Brad Lewis (castigatorul Premiului Oscar pentru ,,Ratatouille”, ,,Antz” si ,,Cars 2”) si pe Nicholas Stoller. Producatori executivi sunt: Glenn Ficarra, Phil Lord, Christopher Miller, John Requa si Jared Stern. Filmul a fost montat de John Venzon (,,Shark Tale”, ,,Chicken Run”). Muzica este compusa de Mychael Danna si Jeff Danna (,,The Good Dinosaur”, ,,Life of Pi”). Animatia este asigurata de Sony Pictures Imageworks.

O productie Warner Bros. Pictures, animatia „Berzele” are premiera pe marile ecrane din 23 septembrie.