Glance lanseaza single-ul “Coltul meu de rai”, în colaborare cu Phelipe

Vineri, 22 Aprilie 2016 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro- Glance lanseaza single-ul “Coltul meu de rai”, în colaborare cu Phelipe resitaonline.ro- Glance lanseaza single-ul “Coltul meu de rai”, în colaborare cu Phelipe

Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si a colaborat cu artisti de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, lanseaza single-ul, “Coltul meu de rai”.

Piesa este o colaborare cu Phelipe, cel care a compus-o, împreuna cu Magic Juice.

“Din momentul în care am ascultat piesa, aceasta mi-a intrat sub piele, asa ca le-am spus producatorilor ca vreau sa o înregistrez. Am simtit ca vocea lui Phelipe se potriveste pe refren si asa a iesit “Coltul meu de rai”. Vreau ca în acest an sa muncesc foarte mult pentru a creste proiectul Glance si promit ca vor mai urma cateva single-uri pana la sfarsitul anului”, a declarat Glance.

“Am compus aceasta piesa într-o perioada foarte grea pentru mine. M-am gandit la propriul meu colt de rai si asa s-a nascut aceasta piesa. Îi multumesc si lui Magic Juice ca m-a ajutat sa finalizez proiectul si zic eu, a iesit ceva foarte frumos. Glance este un artist talentat, care promite mult! A dovedit acest lucru prin piesele de succes pe care le-a lansat în trecut. Consider ca vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest single”, a adaugat Phelipe.

Vremea

Horoscop