Doi tineri din Moldova isi incearca norocul pe scena muzicala din Romania

Miercuri, 09 Martie 2016 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro-Doi tineri din Moldova isi incearca norocul pe scena muzicala din Romania resitaonline.ro-Doi tineri din Moldova isi incearca norocul pe scena muzicala din Romania

Cei doi tineri originari din Republica Moldova, Dan Spasov si Anastasya, lanseaza o piesa despre povestile de dragoste ce se infiripa la 17 ani - "Balada de ramas-bun".

"<Balada de ramas-bun> este piesa in care eu si Anastasya am pus foarte mult suflet, ba chiar supradoza de sentimente. Fiecaruia i s-a intamplat sa simta pe pielea lui, cel putin o data, sentimentele pe care le transmite piesa. Suntem nespus de fericiti ca noi doi, un pusti si-o pustoaica de 17 ani din Chisinau, am avut norocul sa ne facem mesajul auzit si in Romania. Multumim din toata inima echipei Baladda Records care a fost alaturi de noi, ne-a primit cu bratele deschise si ne-a ajutat enorm! Multumim echipei Cat Music pentru sustinere!", declara Dan Spasov.
Ambii artisti au inceput carierile de la o varsta frageda, atat pe partea de compozitie si interpretare, cat si de studiu muzical. Prima lor colaborare, single-ul "Balada de ramas-bun" este compus chiar de catre cei doi artisti, care s-au cunoscut in cadrul unui eveniment muzical. Videoclipul este regizat de catre Nick BK si a fost filmat pe parcursul a trei zile in Chisinau, in mai multe locatii, printre care o padure.
Atat Dan, cat si Anastasya sunt elevi in doua licee din Chisinau, iar pe langa orele de la scoala, cei doi sunt implicati si in muzica, si au inceput compuna melodii pe care urmeaza sa le lanseze tot in aceasta formula.

Vremea

Horoscop