Madalina Cernat lanseaza o piesa dedicata tuturor indragostitilor

Marți, 13 Martie 2018 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Madalina Cernat lanseaza o piesa dedicata tuturor indragostitilor resitaonline.ro - Madalina Cernat lanseaza o piesa dedicata tuturor indragostitilor

Madalina Cernat, artista cunoscuta pentru participarea la mai multe festivaluri nationale si internationale, lanseaza single-ul si videoclipul “Fara control”.

“Fara control” este o piesa speciala, dedicata tuturor indragostitilor. Videoclipul prezinta o frumoasa poveste de dragoste, a doi tineri ce calatoresc spre necunoscut, departe de tot ce este rau, in cautarea visului lor. Versurile au un mesaj puternic, care sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor, si anume ca iubirea este un sentiment care nu poate fi controlat, ce apare in cele mai neasteptate momente si ne poate schimba complet perspectiva asupra vietii, imposibilul devenind astfel posibil. Piesa este compusa de F Charm, unul dintre cei mai talentati compozitori pe care ii cunosc, in studiourile Lanoy Production, iar videoclipul a fost regizat de Andrei Maerean, managing director&owner Zebra Film”, a declarat artista.

Madalina Cernat a participat la mai multe festivaluri nationale si internationale obtiand o multime de trofee.