Trupa Byron lanseaza videoclip-ul piesei “Anima”

Vineri, 09 Martie 2018 / Publicat în Muzica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Trupa Byron lanseaza videoclip-ul piesei “Anima” resitaonline.ro - Trupa Byron lanseaza videoclip-ul piesei “Anima”

Cel mai nou single byron, "Anima", este una dintre piesele compuse si inregistrate de catre formatie in ianuarie 2018 in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, jud. Brasov, piese care vor aparea pe viitorul album de studio byron.

Videoclipul „Anima” este realizat de BlueCat Studio, iar piesa este mixata de Dan Georgescu, la UNDA Recording.

„Anima vorbeste despre inconstientul colectiv, despre lumea interioara careia ii suntem tributari, dar pe care nu o putem influenta, ci dimpotriva. Adevarul despre noi, spre deosebire de imaginea pe care ne-o construim in fata lumii. Suma tuturor lucrurilor care au venit inaintea noastra si care sunt parte din noi, fie ca ne place, fie ca nu”, Dan Byron.

Videoclipul „Anima” a fost realizat de BlueCat Studio: Anya Dimitrov (montaj, imagine), Vladimir Ivanov (lumini, set design), Florin Ciorica (filmari din drona), Mihai Andrei (asistent productie). Filmarile de interior au avut loc la unteatru. Piesa a fost inregistrata la Transylvania Guesthouses – Cincsor, inginer de sunet Vladimir Ivanov, mixata de Dan Georgescu la UNDA Recording in Bucuresti si masterizata de Audio Animals (UK).

Byron in concert:

    9 martie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (+ Flat Foot - Suedia)
    10 martie, Bacau, Beraria Valhalla (+ Flat Foot)
    16 martie, Cluj, Euphoria Music Hall (+ Flat Foot)
    20 martie, Bucuresti, Expirat – Mastering the Music Business Live Showcase