Muzica

Dupa ce a lansat „Ora 2“, piesa ce face parte din „Project Islanda“, What’s UP revine cu „Doare“, un single compus alaturi de Marius Moga, Commands si Mitchell Hazlett, in care artistul isi canta povestea!

Dupa ce a adus “Fantezia de iarna” in toata tara si a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show in zeci de concerte, artista lanseaza un nou single – “Tango in priviri”.

“Luni erai” este cel mai recent single lansata de catre Daiana, pentru care a lucrat in ultima perioada.

La inceputul primaverii, atunci cand soarele dezmorteste natura, Giulia ne da fiori cu un single care aduce vibe-ul vremii frumoase mai aproape de noi – „Imi da fiori”.

New Video: Sean Paul, David Guetta & Becky G - Mad Love

Duminică, 18 Martie 2018 / Publicat în Muzica

Sean Paul - legenda dancehall si castigatorul unui premiu Grammy, alaturi de cunoscutul David Guetta, lanseaza videoclipul single-ului „Mad Love”, ft. Becky G.

Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Alexandra Dinu, iar de productie s-au ocupat Sergiu Ene si Enri Demi.

Madalina Cernat, artista cunoscuta pentru participarea la mai multe festivaluri nationale si internationale, lanseaza single-ul si videoclipul “Fara control”.

Cel mai nou single byron, "Anima", este una dintre piesele compuse si inregistrate de catre formatie in ianuarie 2018 in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, jud. Brasov, piese care vor aparea pe viitorul album de studio byron.