PETER RABBIT, eroul obraznic si aventuros, isi asuma acum rolul principal intr-o comedie contemporana

Miercuri, 14 Februarie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - PETER RABBIT,  eroul obraznic si aventuros, isi asuma acum rolul principal intr-o comedie contemporana resitaonline.ro - PETER RABBIT, eroul obraznic si aventuros, isi asuma acum rolul principal intr-o comedie contemporana

In film, disputa lui Peter cu domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) se amplifica odata cu lupta pentru controlul asupra mult ravnitei gradini de legume a domnului McGregor si cu castigarea afectiunii din partea iubitoarei de animale din vecini (Rose Byrne), extinzandu-se pana in locatii indepartate cum ar fi Lake District sau Londra. 

James Corden ii da voce personajului Peter cu amuzament si sarm, in timp ce Margot Robbie, Elizabeth Debicki si Daisy Ridley interpreteaza rolurile tripletilor Flopsy, Mopsy si Cotton-tail.

Columbia Pictures si Sony Pictures Animation prezinta, in asociere cu 2.0 Entertainment, o productie a Animal Logic Entertainment / Olive Bridge Entertainment, un film de Will Gluck, PETER RABBIT™.  Vocile le apartin lui Rose Byrne, Domhnall Gleeson, Sam Neill, Daisy Ridley, Elizabeth Debicki, iar Margot Robbie si James Corden il interpreteaza pe Peter Rabbit.  Regia ii apartine lui Will Gluck.  Will Gluck si Zareh Nalbandian sunt producatorii. Scenariul este scris de Rob Lieber si Will Gluck.  Producatorii executivi sunt Doug Belgrad, Jodi Hildebrand, Catherine Bishop, Susan Bolsover, Emma Topping, Rob Lieber, Jason Lust si Jonathan Hludzinski.  Directorul de imagine este Peter Menzies, Jr. ACS.  Scenografia ii apartine lui Roger Ford.  Montajul e semnat de Christian Gazal si Jonathan Tappin.  Designerul de costume este Lizzy Gardiner.  Animatia si VFX au fost realizate de Animal Logic Studios, Australia.  Regizorul animatiei este Rob Coleman. Muzica a fost compusa de Dominic Lewis.  Aranjamentul muzical ii apartine lui Wende Crowley.

“Cand eram copil, tata imi citea cartile cu Peter Rabbit, asa incat m-am simtit intotdeauna legat de acest personaj – iar atunci cand am avut copii, le-am citit si lor aceste carti ale copilariei  mele,” recunoaste Will Gluck, co-scenaristul/regizorul primei aventuri pe marele ecran a faimosului iepuras, Peter Rabbit.  “Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca Peter este un fel de dracusor pus pe rele. M-am gandit ca ar fi o oportunitate destul de mare sa exploatam acea mina de aur, sa-i dezvoltam personalitatea si s-o transformam intr-o povestire contemporana.”

In film, razboiul lui Peter cu batranul custode al gradinii de legume, ia o turnura neasteptata cand domnul McGregor isi da obstescul sfarsit (o victorie pe care si-o adjudeca cu bucurie Peter).  Dar cand nepotul cel mare al batranului, d-l Thomas McGregor (Domhnall Gleeson), mosteneste gradina, Peter isi da seama ca lupta pentru gradina de legume si pentru inima frumoasei vecine Bea (Rose Byrne) – se afla abia la inceput.  Printre aliati, Peter ii are pe rudele si prietenii sai – surorile Flopsy, Mopsy si Cotton-tail, verisorii Benjamin Bunny, Jemima Puddle-Duck, Mr. Jeremy Fisher, Mrs. Tiggy-Winkle si alte personaje pe care le-a creat ilustratoarea Beatrix Potter pentru povestile originale ale iepurasului Peter.  
Deoarece Peter Rabbit este atat de indragit, mai ales in interiorul Commonwealth-ului britanic, Gluck a putut atrage o distributie plina de staruri care sa le interpreteze pe faimoasele personaje. Printre ele se numara: Margot Robbie, Elizabeth Debicki si Daisy Ridley in rolurile tripletilor, castigatoarea premiului Grammy, Sia in rolul doamnei Tiggy-Winkle si David Wenham in rolul lui Johnny Town-Mouse.  

“Peter este prevenit sa nu intre in gradina lui McGregor pentru ca tatal sau a comis aceasta nesabuinta si a ajuns intr-o placinta cu carne. si ce face el? Se duce exact in gradina de legume! asta e Peter – nu poti sa-l convingi sa se poarte altfel,” explica Gluck. “El este obraznic si are acea incredere si impresie ca ar avea intotdeauna dreptate, cand de fapt el greseste in mod evident. El nu se indoieste niciodata si tot avanseaza pe drumul gresit pana ajunge prea departe ca sa se mai poata intoarce.”

Dar chiar atunci cand se da cu capul de prag, lui Peter ii vin ideile, dezvaluindu-i adevaratul caracter. “El isi da seama ca trebuie sa aiba grija de verii lui si de cele trei surori si, desi nu vrea sa recunoasca, el isi da seama ca ……….nici domnul  Thomas McGregor nu e asa de antipatic,” continua Gluck. “Peter este un adolescent care incepe sa-si dea seama ca lucrurile nu sunt numai albe sau numai negre.”

Veti puter urmari aventurile simpaticlui iepuras, din 30 martie, la cinema.


Ultima actualizare: Miercuri, 11 Aprilie 2018