Steven Spielberg revine pe marile ecrane alaturi de Meryl Streep si Tom Hanks cu "The Post: Secretele Pentagonului", din 16 februarie, doar la cinema

Marți, 13 Februarie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Steven Spielberg revine pe marile ecrane alaturi de Meryl Streep si Tom Hanks cu "The Post: Secretele Pentagonului", din 16 februarie, doar la cinema resitaonline.ro - Steven Spielberg revine pe marile ecrane alaturi de Meryl Streep si Tom Hanks cu "The Post: Secretele Pentagonului", din 16 februarie, doar la cinema

"The Post: Secretele Pentagonului" este un film care aduce in prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodata Pentagonul.

In rol principal il regasim pe Tom Hanks, care il interpreteaza pe editorul Ben Bradley, cel care alaturi de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se arunca intr-o cursa contra-timp impotriva publicatiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari musamalizari guvernamentale, care implica informatii referitoare la trei decenii de activitate a patru presedinti de stat.

Pentru a reusi, Ben Bradley si Katharine Graham trebuie sa-si depaseasca propriile neintelegeri, in timp ce carierele lor sunt pe cale sa fie distruse, iar libertatea lor este mai fragila ca oricand.

Dupa ce cotidianul Washington Post a decis sa publice in 1971 o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat in aer scena politica din SUA.    Afla intreaga poveste din 16 februarie, in cinematografele din toata tara in explozivul ,,The Post”, un film distribuit de Vertical Entertainment.

Ultima actualizare: Luni, 19 Februarie 2018