Pazea! “Proud Mary” / “Asasina” ia cinematografele cu asalt

Vineri, 26 Ianuarie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Pazea! “Proud Mary” / “Asasina” ia cinematografele cu asalt resitaonline.ro - Pazea! “Proud Mary” / “Asasina” ia cinematografele cu asalt

Primul week-end din februarie aduce pe marile ecrane din Romania “Proud Mary” / “Asasina”, un palpitant thriller de actiune, cu Taraji P. Henson si Danny Glover in distributie.

Adevarata explozie de adrenalina, cu arme letale si cai putere furiosi, dar si o poveste aparte de viata, filmul va rula la cinema incepand de vineri, 2 februarie 2018.

Mary (interpretata de actrita Taraji P. Henson) a fost crescuta si antrenata de mica sa devina asasina, avandu-l drept model si tata adoptiv pe Benny Spencer (Danny Glover), capul unei grupari mafiote. Cand o misiune i-l scoate in cale pe Danny (Jahi Di'Allo Winston), un baiat de 12 ani, Mary cea periculoasa, pana mai ieri criminala cu sange rece, devine mama blanda si protectoare. Puternica si vulnerabila deopotriva, asasina realizeaza ca are sansa nu doar sa-l salveze pe pustiul pe care l-a lasat orfan, dar poate chiar sa evadeze din familia mafiota si sa inceapa o alta viata. Dar, cand se isca un razboi intre clanurile mafiote, totul este pus sub semnul intrebarii si Mary trebuie sa lupte pe viata si pe moarte. Va trada oare codul onoarei al mafiotilor parasind familia care a crescut-o? Ii va infrunta sau va fugi spre viata la care viseaza? Aflam din 2 februarie a.c., la cinema, urmarind “Proud Mary” / “Asasina”.

Distribuita intr-un rol diferit de tot ce a mai interpretat, actrita Taraji P. Henson ne dezvaluie o Mary versatila ca un cameleon, nevoita sa-si schimbe mereu identitatea si personalitatea pentru a supravietui. Henson este obisnuita sa traga la poligon si manuieste cu abilitate armele de foc, demonstrand ca rolul de asasina i se potriveste manusa. Nici talentul de sofer nu-i lipseste; in film, conduce un Maserati Quattroporte din 2017 - un fel de extensie a personalitatii lui Mary: sexy, puternica si periculoasa, iar Henson se descurca de minune la volanul bolidului.

 

Ultima actualizare: Luni, 19 Februarie 2018