Cel mai bun film cu si despre cazinouri

Luni, 20 Noiembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline .ro -Un titlu ce se ridica la rang de arta a cinematografiei resitaonline .ro -Un titlu ce se ridica la rang de arta a cinematografiei

Ce poate fi mai relaxant decat un film bun, intr-o seara linistita, cand nu incercam decat sa ne relaxam dupa o zi incarcata?

Fie ca apreciati o comedie, cel mai nou film de actiune sau un thriller captivant, nimic nu poate rapi magia unei pelicule “old but gold”.

In aceasta categorie includem filme care imbina actiunea si comedia cu o distributie de exceptie: Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Andy Garcia si Matt Damon, ce sunt gata sa va tina cu sufletul la gura aproape doua ore. Actiunea filmului se invarta in jurul a trei mari cazinouri – nu ma refer la cele mai noi platforme online, cum sunt cele de la  www.cazinourionline.net - ci la Bellagio, Mirage si MGM Grand, cele mai populare cazinouri terestre din Las Vegas.

Povestea se invarta in jurul personajului principal, Danny Ocean (George Clooney) si incercarea acestuia de a jefui peste 150 de milioane de dolari din seiful comun al acestor cazinouri. In acest scop, el asambleaza o echipa de 11 membri: un magician al cartilor de joc, cel mai bun hot de buzunare, un inginer genial, un fost patron de cazinou pentru a sponsoriza operatiunea, un crupier profesionst, un acrobat extrem de flexibil si cei mai buni soferi din lume. Seiful se afla la 70 de metri sub pamant si pentru a putea opera in siguranta, echipa alege sa dea lovitura in timpul celui mai popular meci de box, unde privirile a milioane de spectatori sunt departe de Danny si echipa lui.

Cu doar trei reguli de respectat: crima este interzisa, furam doar de la cine merita si nimic de pierdut, echipa incepe operatiunea intr-o discretie deplina.

Terry Benedict – interpretat de Andy Garcia – este patronul acestor cazinouri, o persoana fara scrupule, extrem de bogata si mai mult decat influenta. Pe parcursul filmului veti descoperi ca exista o legatura intre aceste personaje principale, pentru ca frumoasa Julia Roberts – care o interpreteaza pe Tess – este fosta sotia a lui Danny si actuala sotie a lui Terry. Revederea celor doi este mai mult decat explosiva si presarata cu situatii comice la tot pasul, iar sinergia echipei si situatiile amuzante fac din acest film  o capodopera.

Veti descoperi ca planul real al protagonistului principal este razbunarea, iar cireasa de pe tort, adica cele 150 de milioane, sunt doar un pretext. Ingeniozitatea echipei se face remarcata in momentul cand incep a construi o replica a seifului chiar in hotel, pentru a le servi drept practica!

Cand jaful este constatat, este deja prea tarziu pentru Terry Benedict, ce nu a suspectat nimic. Intr-o incercare inutila de a suna la politie, nu banuieste nici o secunda ca telefoanele i-au fost interceptate si ca echipa SWAT care ajunge la locul faptei este, de fapt, restul echipei lui Danny.

Va recomand sa vizionati acest film, daca nu ati facut-o deja si fara a va rapi prea mult din placere va doresc vizionare placuta!

Ultima actualizare: Luni, 20 Noiembrie 2017