Noul film al lui Alexander Payne, DOWNSIZING, a avut parte de lansarea primului trailer

Marți, 12 Septembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Noul film al lui Alexander Payne, DOWNSIZING, a avut parte de lansarea primului trailer resitaonline.ro - Noul film al lui Alexander Payne, DOWNSIZING, a avut parte de lansarea primului trailer

O distopie cu umor si mesaj, DOWNSIZING ii are ca protagonisti pe Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau si Kristen Wiig, si va intra in cinematografele romanesti pe 12 ianuarie 2018.

Ce se intampla cand, in incercarea de a gasi o rezolvare la problema suprapopularii planetei, oamenii de stiinta norvegieni descopera o modalitate de a micsora oamenii pana ajung la 13 cm inaltime, omenirea avand la dispozitie 200 de ani pentru a  face tranzitia completa la o lume in miniatura.

Oamenii isi dau seama cati bani le raman in plus daca aleg sa traiasca in mini-versiunile lor, asa ca, pusi in fata unei promisiuni pentru o viata mai buna, Paul Safranek (Matt Damon) si sotia lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotarasc sa lase in urma existenta stresata din Omaha pentru a se micsora si a se muta intr-o comunitate populata numai de mini-oameni.

Dar aceasta alegere va avea consecinte care le vor schimba viata pentru totdeauna, si acestea nu vor fi deloc miniaturale...
 

Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017