Filmul horror "IT" a bagat spaima in box office-ul romanesc

Marți, 12 Septembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Filmul horror "IT" a bagat spaima in box office-ul romanesc resitaonline.ro - Filmul horror "IT" a bagat spaima in box office-ul romanesc

Dupa ce a cucerit box office-ul american si a devenit horror-ul cu cele mai bune incasari din istorie, "IT" domina si clasamentul veniturilor realizate la nivel local si genereaza 628.166 lei in weekend-ul lansarii pe marile ecrane din Romania, fiind vizionat de 32.214 spectatori.

Adaptarea celebrului roman semnat de Stephen King, filmul urmareste povestea a sapte tineri marginalizati din oraselul Derry, Maine, care isi spun "Clubul Pagubosilor.” Fiecare dintre acestia a fost ostracizat din motive variate; fiecare dintre acestia este tinta unor batausi… si toti au vazut toate fricile cum prind viata in forma unui pradator antic care isi schimba forma pe care nu il pot denumi altcumva decat "IT".

Inca de la inceput, orasul Derry a fost locul de vanatoare al entitatii, iesind la suprafata din canal la fiecare 27 de ani pentru a se hrani cu fricile prazii: copiii din Derry. Imprietenindu-se de-a lungul unei veri terifiante, dar si palpitante, Ratatii formeaza o legatura stransa pentru a reusi sa isi depaseasca frica si sa opreasca ciclul de crime care au inceput intr-o zi ploioasa, cu un baiat care a urmarit o barca de hartie pe masura ce cadea intr-un canal direct in mainile Clovnului Pennywise.

In "IT” joaca Bill Skarsgård (“Allegiant,” “Hemlock Grove”) in rolul lui Pennywise, personajul negativ din poveste. Un ansamblu de tineri actori joaca in film, inclusiv Jaeden Lieberher (“Midnight Special”), Jeremy Ray Taylor (“Alvin si veveritele: Marea aventura”), Sophia Lillis (“37”), Finn Wolfhard (serialul “Stranger Things”), Wyatt Oleff (“Gardienii galaxiei”), Chosen Jacobs (viitorul film “Cops and Robbers”), Jack Dylan Grazer (“Tales of Halloween”), Nicholas Hamilton (“Captain Fantastic”) si Jackson Robert Scott, care debuteaza in acest film.

Muschietti a regizat "IT” pornind de la un scenariu scris de Chase Palmer, Cary Fukunaga si Gary Dauberman, bazat pe romanul scris de King. Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith, David Katzenberg si Barbara Muschietti au produs acest film, iar Dave Neustadter, Walter Hamada, Richard Brener, Toby Emmerich, Marty P. Ewing, Doug Davison, Jon Silk si Niija Kuykendall sunt producatorii executivi.

Echipa din spatele culiselor i-a inclus si pe directorul de imagine Chung-Hoon Chung (“Eu, Earl si sfarsitul ei”, “Oldboy”), designerul de productie Claude Paré (“Planeta Maimutelor: Invazia”), editorul Jason Ballatine (“Mad Max: Drumul furiei”) si designerul de costume Janie Bryant (serialul de televiziune “Mad Men”). Muzica a fost compusa de Benjamin Wallfisch (“Annabelle 2”).

New Line Cinema prezinta o productie Vertigo Entertainment/Lin Pictures/Katzsmith Production, filmul "IT.” Horror-ul este distribuit de Warner Bros. Pictures, apartinand de Warner. Bros. Entertainment Company.

 
 

Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017