Horror-ul „IT” a pregatit un spectacol terifiant, din 8 septembrie, la cinema

Joi, 07 Septembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
resitaonline.ro - Horror-ul „IT” a pregatit un spectacol terifiant, din 8 septembrie, la cinema resitaonline.ro - Horror-ul „IT” a pregatit un spectacol terifiant, din 8 septembrie, la cinema

Produs de New Line Cinema si regizat de Andy Muschietti („Mama”), horror-ul „IT” este bazat pe celebrul roman omonim de Stephen King, care si-a infricosat zeci de ani cititorii si va putea fi vizionat in premiera pe marile ecrane din 8 septembrie.

Filmul urmareste povestea a sapte tineri marginalizati din oraselul Derry (Maine), care isi spun „Clubul Ratatilor.” Dintr-un motiv sau altul, fiecare dintre acestia a fost exclus din colectivitate, insa toti sunt tinta batausilor din scoala… Si au vazut cum propriile temeri se materializeaza in forma unui pradator antic care isi schimba forma si pe care l-au numit „IT”.

Inca de la inceput, orasul Derry a fost locul de vanatoare al entitatii, iesind la suprafata din canal la fiecare 27 de ani pentru a se hrani cu fricile prazii: copiii locali. Deveniti prieteni in urma unei veri terifiante, dar si palpitante, „Ratatii” formeaza o legatura stransa pentru a reusi sa isi depaseasca frica si sa opreasca ciclul de crime care a inceput intr-o zi ploioasa, cu un baietel care urmarea o barca de hartie in timp ce cadea intr-un canal direct in mainile Clovnului Pennywise.

In „IT” joaca Bill Skarsgård („Allegiant,” „Hemlock Grove”) in rolul lui Pennywise, personajul negativ din poveste. Tinerii actori din rolurile principale sunt: Jaeden Lieberher („Midnight Special”), Jeremy Ray Taylor („Alvin si veveritele: Marea aventura”), Sophia Lillis („37”), Finn Wolfhard (serialul „Stranger Things”), Wyatt Oleff („Gardienii Galaxiei”), Chosen Jacobs (viitorul film „Cops and Robbers”), Jack Dylan Grazer („Tales of Halloween”), Nicholas Hamilton („Captain Fantastic”) si Jackson Robert Scott, aflat la debut.

Publicat in 1986, romanul „IT” al lui Stephen King a devenit rapid un clasic. Povestea continua sa fie una dintre cele mai importante lucrari ale acestui maestru al horror-ului literar si sa inspire numeroase filme si seriale de televiziune si in prezent.

Muschietti a regizat “IT” pornind de la un scenariu scris de Chase Palmer, Cary Fukunaga si Gary Dauberman, bazat pe romanul lui King. Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith, David Katzenberg si Barbara Muschietti semneaza ca producatori, iar Dave Neustadter, Walter Hamada, Richard Brener, Toby Emmerich, Marty P. Ewing, Doug Davison, Jon Silk si Niija Kuykendall sunt producatorii executivi.

Echipa de realizatori din culise ii include pe directorul de imagine Chung-Hoon Chung („Eu, Earl si sfarsitul ei,” „Oldboy”), scenograful Claude Paré (“Planeta Maimutelor: Invazia”), editorul Jason Ballatine (“Mad Max: Drumul furiei”) si designerul de costume Janie Bryant (serialul de televiziune “Mad Men”). Muzica este compusa de Benjamin Wallfisch („Annabelle 2”).

O productie New Line Cinem si Vertigo Entertainment/Lin Pictures/Katzsmith Production, filmul „IT” este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures si ajunge in cinematografele din Romania incepand cu 8 septembrie. 
 


Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017