Imprimă această pagină

Daddy's home 2/Tata in razboi cu tata 2 are primul poster si ultimul trailer!

Joi, 07 Septembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Daddy's home 2/Tata in razboi cu tata 2 are primul poster si ultimul trailer! resitaonline.ro - Daddy's home 2/Tata in razboi cu tata 2 are primul poster si ultimul trailer!

Daddy’s Home 2/Tata in razboi cu tata 2 urmareste peripetiile lui Brad (Will Ferrell) si Dusty (Mark Wahlberg), pe masura ce trebuie sa se ocupe de parintii lor intruzivi in perioada sarbatorilor de iarna.

Tatal si tatal vitreg, Dusty si Brad, isi unesc fortele pentru a realiza si a le oferi copiilor lor Craciunul perfect. Lucrurile par sa functioneze bine, asta pana cand noul parteneriat este serios pus la incercare de sosirea tatalui lui Dusty (Mel Gibson), un batran macho si a tatalui lui Brad (John Lithgow), un barbat sensibil si exagerat de afectuos.

Cei doi parinti ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanta si a o transforma intr-un haos complet. Acum, totul sta in modul de abordare a „intrusilor”. Vor reusi Dusty si Brad sa faca fata acestui test si sa nu-si ruineze sarbatorile?

Comedia perfecta pentru inceperea sezonului sarbatorilor de iarna se lanseaza in cinematografele din Romania pe 10 noiembrie 2017.
Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017