"Hitman’s Bodyguard: Care pe care" devine oficial un hit in box office-ul romanesc

Marți, 05 Septembrie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" devine oficial un hit in box office-ul romanesc resitaonline.ro - "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" devine oficial un hit in box office-ul romanesc

Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson au facut legea in box office-ul romanesc de weekend, cand "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" a dominat clasamentul incasarilor cu venituri in valoare de 755.181 lei, generate de un numar de 37.559 spectatori.

Comedia reuneste o distributie de exceptie, "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" prezentandu-i alaturi de Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson pe Salma Hayek si Gary Oldman, doua veritabile simboluri ale Hollywood-ului. Alaturi de o poveste care abunda in scene de actiune si cele mai amuzante schimburi de replici, distributia filmului a contribuit considerabil la pozitionarea comediei "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" in liga experientelor cinematografice de neratat.

Este prima data cand meseria devine un cosmar pentru cel mai bun agent de protectie din lume (Ryan Reynolds), atunci cand primeste misiunea de a-l apara pe inamicul sau nr. 1, un notoriu asasin platit (Samuel L. Jackson). Neobositul bodyguard si explozivul criminal au fost rivali toata viata, insa acum trebuie sa reziste impreuna 24 de ore si sa invete sa colaboreze. Hilara aventura ii poarta din Anglia la Haga, unde trec prin urmariri explozive, evadari cu vaporul si o confruntare sangeroasa cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek intregeste distributia in rolul letalei sotii a lui Jackson.

O comedie distribuita de Vertical Entertainment, "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" vine in premiera in cinematografele din tara pe 1 septembrie.

Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017