CRBL este Mr. Feng, un soricel deopotriva adorabil si terifiant, numai in animatia "Nut Job 2: Goana dupa alune"

Marți, 22 August 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - CRBL este Mr. Feng, un soricel deopotriva adorabil si terifiant, numai in animatia "Nut Job 2: Goana dupa alune" resitaonline.ro - CRBL este Mr. Feng, un soricel deopotriva adorabil si terifiant, numai in animatia "Nut Job 2: Goana dupa alune"

Daca in versiunea originala a animatiei personajul Mr. Feng este dublat de inegalabilul Jackie Chan, cel care s-a incumetat sa accepte provocarea unui asemenea rol in versiunea autohtona este CRBL, un artist care promite sa-si impresioneze fanii din 25 august, cand va putea fi auzit pe marile ecrane din Romania dand glas unui soricel deoportiva adorabil si terifiant, numai in "Nut Job 2: Goana dupa alune".

Despre personajul sau si experienta colaborarii in cadrul animatiei "Nut Job 2: Goana dupa alune", CRBL a declarat cu entuziasm: "Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasa atunci cand a aflat ca interpretez un soricel caruia ii poti spune ca este oricum numai dragut nu si asta pentru ca face numai traznai. Sunt un soarece de distrugere in masa. Cum Mr. Feng scapa basma curata din toate situatiile, pot spune ca ma regasesc in personaj.", a concluzionat artistul.
 
In noua aventura animata, "Nut Job 2: Goana dupa alune",  nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile.
 
Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.
 
O animatie distribuita de Vertical Entertainment, "Nut Job 2: Goana dupa alune" invadeaza cinematografele din tara, in premiera din 25 august.
 

Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017