Simpatica animatie "Sunt un mic ticalos 3" are parte de un nou trailer

Joi, 25 Mai 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Simpatica animatie "Sunt un mic ticalos 3" are parte de un nou trailer resitaonline.ro - Simpatica animatie "Sunt un mic ticalos 3" are parte de un nou trailer

Animatia „Sunt un mic ticalos” revine pe marile ecrane cu a treia parte a aventurilor lui Gru, a carui familie se extinde din nou, caci fostul villain, acum complet transformat si inofensiv, afla ca are un frate geaman, Dru.

Aflam din trailerul recent lansat cum au ajuns cei doi frati sa fie despartiti, insa acest al treilea preview al actiunii din sequel ne dezvaluie mai multe scene amuzante si de actiune, ce ne fac sa asteptam cu si mai mult entuziasm premiera din 30 iunie.

Vor fi atrase, desigur, in planul geamanului blond si aratos (caruia ii da voce tot actorul Steve Carell), acela de a-l readuce pe Gru de partea „railor”, si adorabilele fiice ale protagonistului - Margo, Edith si Agnes - dar si sotia sa, Lucy (Kristen Wiig). Inamicul este Balthasar Bratt (Trey Parker), un fost copil-vedeta, incremenit in anii ’80, intr-o vreme in care a cunoscut o fulgeratoare ascensiune, apoi decadere, ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc.

Extrem de incantati de revenirea la fapte reprobabile, dar pline de adrenalina si gadgeturi spectaculoase, sunt trasnitii omuleti galbeni, ajutoarele lui Dru, care nu pot fi imblanziti nici macar dupa gratii.

Sunt un mic ticalos 3 este regizat de Kyle Balda, Pierre Coffin si Eric Guillon, dupa un scenariu de Ken Daurio si Cinco Paul.

 

Ultima actualizare: Marți, 06 Iunie 2017