"King Arthur: Legenda Sabiei" este regele box office-ului romanesc

Marți, 23 Mai 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - "King Arthur: Legenda Sabiei" este regele box office-ului romanesc resitaonline.ro - "King Arthur: Legenda Sabiei" este regele box office-ului romanesc

Dupa ce a generat venituri in valoare de 1.515.400 lei si un numar de 57.764 spectatori inca din primele sale zile pe marile ecrane, "King Arthur: Legenda Sabiei" a avut parte de un debut triumfator in box office-ul romanesc, pe care l-a dominat indiscutabil.

Aclamatul realizator Guy Ritchie isi imprima stilul dinamic noului film de aventura si actiune „King Arthur: Legenda Sabiei”. Avandu-l pe Charlie Hunnam in rolul principal, pelicula reprezinta o abordare iconoclasta a clasicului mit al lui Excalibur, urmarind traseul lui Arthur de pe strazile din Londinium si pana la tron.

Cand tatal copilasului Arthur este ucis, unchiul sau – Vortigern (Jude Law) – preia conducerea regatului. Ramas fara dreptul din nastere la tron si fara sa stie cine este cu adevarat, Arthur este nevoit sa razbata prin viata de unul singur, pe aleile intunecate ale orasului. Dar in momentul in care reuseste sa scoata sabia din piatra, viata sa se schimba radical, el fiind fortat sa-si recunoasca adevarata obarsie.

Pe langa Hunnam (serialul FX „Sons of Anarchy”) si Law, nominalizat la premiile Oscar („Cold Mountain”, „Talentatul domn Ripley”), din distributie mai fac parte si Astrid Bergès-Frisbey („Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”), Djimon Hounsou, nominalizat la premiile Oscar („Diamantul sangeriu”, „In America”), Aiden Gillen (serialul HBO „Urzeala tronurilor”) si Eric Bana („Star Trek”).

 

Ultima actualizare: Marți, 06 Iunie 2017