"King Arthur: Legenda Sabiei" se vede de vineri, in avanpremiera, la cinema

Vineri, 12 Mai 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - "King Arthur: Legenda Sabiei" se vede de vineri, in avanpremiera, la cinema resitaonline.ro - "King Arthur: Legenda Sabiei" se vede de vineri, in avanpremiera, la cinema

Aclamatul realizator Guy Ritchie isi imprima stilul dinamic noului film de aventura si actiune „King Arthur: Legenda Sabiei”, care vine in intampinarea fanilor din Romania de vineri, 12 mai, cand  va putea fi vizionat in avanpremiera pe durata intregului weekend, pe marile ecrane din toata tara.

Avandu-l pe Charlie Hunnam in rolul principal, pelicula reprezinta o abordare iconoclasta a clasicului mit al lui Excalibur, urmarind traseul lui Arthur de pe strazile din Londinium si pana la tron.

Cand tatal copilasului Arthur este ucis, unchiul sau – Vortigern (Jude Law) – preia conducerea regatului. Ramas fara dreptul din nastere la tron si fara sa stie cine este cu adevarat, Arthur este nevoit sa razbata prin viata de unul singur, pe aleile intunecate ale orasului. Dar in momentul in care reuseste sa scoata sabia din piatra, viata sa se schimba radical, el fiind fortat sa-si recunoasca adevarata obarsie.

Pe langa Hunnam (serialul FX „Sons of Anarchy”) si Law, nominalizat la premiile Oscar („Cold Mountain”, „Talentatul domn Ripley”), din distributie mai fac parte si Astrid Bergès-Frisbey („Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”), Djimon Hounsou, nominalizat la premiile Oscar („Diamantul sangeriu”, „In America”), Aiden Gillen (serialul HBO „Urzeala tronurilor”) si Eric Bana („Star Trek”).

Guy Ritchie („Agentul de la U.N.C.L.E.”, filmele „Sherlock Holmes”) a regizat filmul dupa un scenariu scris de Joby Harold, Guy Ritchie si Lionel Wigram,  pe baza unei povesti de David Dobkin si Joby Harold. Pelicula este produsa de Akiva Goldsman, laureat al premiilor Oscar („O minte sclipitoare”), Joby Harold, Tory Tunnell, Steve Clark-Hall, Guy Ritchie si Lionel Wigram. David Dobkin si Bruce Berman sunt producatorii executivi.

Din echipa creativa condusa de Ritchie fac parte directorul de imagine John Mathieson, nominalizat de doua ori la premiile Oscar („Gladiatorul”, „Fantoma de la Opera”), scenografa Gemma Jackson, nominalizata la premiile Oscar („In cautarea Taramului de Nicaieri”), editorul de imagine James Herbert, designerul de costume Annie Symons si supervizorul efectelor vizuale Nick Davis, nominalizat la premiile Oscar („Cavalerul negru”). Muzica a fost compusa de Daniel Pemberton.

Warner Bros. Pictures prezinta, in parteneriat cu Village Roadshow Pictures, „King Arthur: Legenda Sabiei”, o productie marca Weed Road/Safehouse Pictures Production si Ritchie/Wigram Production. Pelicula va fi distribuita de compania de divertisment Warner Bros. Pictures si in unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

Ultima actualizare: Marți, 06 Iunie 2017

Vremea

Horoscop