"Bye Bye Man: Numele nerostit" readuce teroarea pe marile ecrane din 31 martie

Vineri, 31 Martie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - "Bye Bye Man: Numele nerostit" readuce teroarea pe marile ecrane din 31 martie resitaonline.ro - "Bye Bye Man: Numele nerostit" readuce teroarea pe marile ecrane din 31 martie

Producatorii filmelor „Oculus” si „Necunoscutii” prezinta pe marile ecrane „Bye Bye Man: Numele nerostit”, un thriller horror palpitant care din 31 martie, dezvaluie originea raului din spatele celor mai teribile fapte omenesti, numai in cinematografe.

Cand trei studenti dau intamplator peste povestea ingrozitoare a originilor lui Bye Bye Man, ei descopera ca exista o singura cale de a-i evita blestemul: nu-l gandi, nu-l rosti. Dar odata ce Bye Bye Man reuseste sa intre in mintea ta, preia controlul absolut. Exista vreun mod in care sa poti supravietui, desi esti posedat de el?

Inspirat din evenimente reale, „Bye Bye Man: Numele nerostit” spune povestea lui Elliot, Sasha si John, trei prieteni aflati pe punctul de a trai o experienta care ar trebui sa fie cea mai tare din viata lor. Inteligentul, dar nesigurul Elliot (Douglas Smith) s-a lasat mereu condus de dorinta de a avea o familie, de a trai intr-o comunitate – de cand a ramas orfan, fiind crescut de fratele sau mai mare, Virgil (Michael Trucco). Acum, Elliot, iubita lui frumoasa si intelegatoare Sasha (Cressida Bonas) si John (Lucien Laviscount), prietenul lor petrecaret, dar bun la suflet, sunt pe cale sa se mute impreuna si sa traiasca in prima lor casa. Dar ei descopera cu repeziciune ca aceasta casa ascunde ramasitele lui Bye Bye Man, o forta supranaturala care a terorizat victime nevinovate cu cateva decenii in urma. Dupa o petrecere in timpul careia Elliot descopera din greseala numele sau, Bye Bye Man se foloseste de prietena lor, Kim (Jenna Kanell), un mediu nelinistit, pentru a-si face drum in mintile si in lumea lor. Astfel, el porneste o campanie diabolica de deformare a realitatii celor trei prieteni – sau chiar mai rau.

Nesiguranta lui Elliot se transforma in paranoia, Sasha incepe sa se ofileasca, iar John se transforma incet-incet intr-o persoana furioasa si periculoasa. Pe masura ce Bye Bye Man se hraneste cu mintile si sufletele lor, el taraste cei trei prieteni, familiile lor si comunitatea intr-o panza a terorii. Pentru Elliot si persoanele pe care le iubeste, viata si moartea incep sa depinda de capacitatea lui de a-si da seama ce e real si ce nu. Disperat sa-i ajute pe toti, Elliot incepe sa investigheze trecutul lui Bye Bye Man, incercand in acelasi timp sa-si pastreze mintile. Obtinand ajutor din surse improbabile, Elliot descopera ca singura cale de a-l invinge este de a sterge de pe fata pamantului orice amintire a numelui sau – inclusiv persoanele care stiu despre existenta lui.

„Bye Bye Man: Numele nerostit” este regizat de Stacy Title („Ultima cina”, „Diavolului ii sta bine in negru”), scenariul fiind scris de Jonathan Penner („Diavolului ii sta bine in negru”), pe baza romanului „The Bridge to Body Island”, de Robert Damon Schneck. Trevor Macy („Necunoscutii”, „Oculus”), Jeffrey Soros („Rules Don’t Apply”) si Simon Horsman sunt producatori, iar Seth William Meier, Patrick Murray si Marc D. Evans („Casa conspirativa”, „Corbul”) sunt producatori executivi. Din distributie fac parte Douglas Smith („Ouija”, „Dragoste mare”, serial HBO), Lucien Laviscount („Scream Queens”), Cressida Bonas, aflata la debutul sau intr-un film artistic, Michael Trucco („Battlestar Galactica”) si, in rolul lui Bye Bye Man, emblema filmelor horror/fantezie Doug Jones („Labirintul lui Pan”). Alaturi de ei mai apar legendarele Carrie-Anne Moss („Matrix”, „Memento”) si Faye Dunaway („Bonnie si Clyde”, „Cartierul chinezesc”, „Afacerea Thomas Crown”), dar si Jenna Kannell („Jurnalele vampirilor”), Erica Tremblay si Cleo King.

Din echipa creativa care l-a adus pe Bye Bye Man la viata fac parte James Kniest, director de imagine („Annabelle”, „Hush”), Jennifer Spence, scenografa (francizele „Activitate paranormala” si „Insidious”), Ken Blackwell, editor de imagine („Ouija”, „Eroi de sacrificiu”) si Leah Butler, designer de costume („Activitate paranormala” – partile 3 si 4, „Annabelle 2”).

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „The Bye Bye Man: Numele nerostit” are premiera nationala la cinema din 31 martie.


Ultima actualizare: Vineri, 28 Aprilie 2017