Cel de-al optulea capitol al francizei, FURIOS SI IUTE 8, are poster in romana!

Miercuri, 15 Martie 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Cel de-al optulea capitol al francizei, FURIOS SI IUTE 8, are poster in romana! resitaonline.ro - Cel de-al optulea capitol al francizei, FURIOS SI IUTE 8, are poster in romana!

Cel de-al optulea capitol al francizei cu cei mai devotati fani din istoria cinematografului de public, are parte de primul poster in limba romana, urmand sa se lanseaza in cinematografele din Romania si in IMAX pe 21 aprilie.

Dupa Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari incasari internationale, si cel de-al saselea titlu cu cele mai mari incasari din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populara si mai indragita serie din toate timpurile: FURIOS sI IUTE 8.
 
Acum, Dom si Letty sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala. Dar, cand o femeie misterioasa (Charlize Theron), il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, cand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.
 
De pe plajele din Cuba, trecand prin strazile din New York, si ajungand tocmai pe taramurile inghetate ale Marii Barent, echipa noastra de elita va traversa tot globul pentru a opri un anarhist in planurile sale de a dezlantui haosul asupra intregii lumi, dar si pentru a-l aduce inapoi acasa pe cel care i-a facut sa devina o familie.
 
In FURIOS sI IUTE 8, lui Vin Diesel i se alatura o distributie stelara, formata din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky si Kurt Russell.  Alaturi de nou-venita Charlize Theron ii vom regasi pe Scott Eastwood si pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), si produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell si Vin Diesel.


Ultima actualizare: Vineri, 28 Aprilie 2017