Kuhntop
Inchide

,,The Accountant: Cifre periculoase” a înregistrat cele mai mari încasari din box office-ul romanesc

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -,,The Accountant: Cifre periculoase” a înregistrat cele mai mari încasari din box office-ul romanesc resitaonline.ro -,,The Accountant: Cifre periculoase” a înregistrat cele mai mari încasari din box office-ul romanesc

Dupa ce a avut premiera pe marile ecrane în acest weekend, ,,The Accountant: Cifre Periculoase” a realizat un impresionant rezultat de box office si a cumulat încasari în valoare de 710.669 lei, fiind vizionat în cinematografe de un numar de 35.652 spectatori. 

Castigatorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joaca rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, a carui regie este semnata de Gavin O’Connor (Miracolul, Mandrie si glorie, Razboinicul).Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se întelege mai bine cu cifrele decat cu oamenii. Avand drept acoperire biroul sau de contabil autorizat dintr-un micut orasel, Wolff tine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizatii criminale din lume. În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian accepta oferta unui client legitim: o companie de robotica de ultima generatie, unde un functionar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanta în bilant în valoare de milioane de dolari. Dar pe masura ce acesta dezleaga falsurile din registre, tot mai multe persoane încep sa moara.   

Din distributia The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte Anna Kendrick (Sus, în aer, filmele Pitch Perfect), J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash, filmele Omul-paianjen), Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street), Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore), Cynthia Addai-Robinson (Star Trek În Întuneric), Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmele Marea mahmureala) si John Lithgow, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea vazuta de Garp).

O’Connor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque (Judecatorul). Pelicula a fost produsa de Mark Williams si Lynette Howell Taylor, producatorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof si Marty Ewing.  

Echipa de creatie din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Anna Karenina, Remuscare), scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Zborul United 93), designerul de costume Nancy Steiner si Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar (Razboinicul, Candva, pe aici, trecea un rau). 

O productie Warner Bros. Pictures, filmul „The Accountant: Cifre periculoase” poate fi vizionat în cinematografele din tara începand cu 28 octombrie.

Ultima actualizare: Vineri, 11 Noiembrie 2016

Vremea

Horoscop