,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson” este lider de box office în Romania

Marți, 13 Septembrie 2016 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson” este lider de box office în Romania resitaonline.ro -,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson” este lider de box office în Romania

Cu încasari în valoare de 383.322 lei generate de un numar de 18.394 spectatori, „Sully: Miracolul de pe raul Hudson” devine liderul box office-ului romanesc din acest weekend.

Castigatorul Premiului Oscar, Clint Eastwood regizeaza de aceasta data filmul „Sully: Miracolul de pe raul Hudson”,  o drama inspirata din evenimente reale, distribuita de Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures. Filmul îl plaseaza în centrul povestii pe capitanul Chesley „Sully” Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, un actor laureat al Premiilor Oscar.

La data de 15 ianuarie 2009, întreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de  „Miracolul de pe raul Hudson”, dupa ce capitanul „Sully” Sullenberger a reusit sa-si ghideze aeronava avariata spre apele înghetate ale raului Hudson, unde a efectuat o aterizare fortata care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord. Totusi, în ciuda faptului ca Sully a fost aclamat de presa si de public pentru exceptionalele sale abilitati de navigatie aeriana, evenimentul a fost urmat de o ancheta care ameninta sa-i distruga atat reputatia, cat si cariera.Din distributia filmului mai fac parte Aaron Eckhart în rolul copilotului lui Sully, Jeff Skiles si Laura Linney, nominalizata la premiile Oscar, în rolul sotiei lui Sully, Lorrie Sullenberger.

Eastwood s-a ocupat de regie, scenariul fiind scris de Todd Komarnicki, avand la baza cartea Highest Duty, scrisa de Chesley „Sully” Sullenberger si Jeffrey Zaslow. Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart si Tim Moore, Kipp Nelson si Bruce Berman fiind producatorii executivi.

Filmul i-a oferit lui Eastwood ocazia de a lucra din nou alaturi de colaboratori de-ai sai mai vechi, care au contribuit la realizarea celui mai recent proiect al regizorului, populara pelicula ,,Lunetistul american”: directorul de imagine Tom Stern si scenograful James J. Murakami, ambii nominalizati la Oscar pentru contributiile aduse peliculei ,,Schimbul”, designerul de costume Deborah Hopper si noul editor de imagine Blu Murray. Muzica a fost compusa de Christian Jacob si ,,The Tierney Sutton Band”.

Warner Bros. Pictures prezinta, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, filmul ,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson”, regizat de Clint Eastwood si produs de Flashlight Films, Kennedy/Marshall Company si Malposo. Începand cu data de 9 septembrie 2016, filmul ,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson” este distribuit în toata lumea de compania Warner Bros. Pictures si în unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

Ultima actualizare: Vineri, 11 Noiembrie 2016

Vremea

Horoscop