Cristina Cioran debuteaza în dublajul de cinema cu ,,Marele Urias Prietenos”

Miercuri, 31 August 2016 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -Cristina Cioran debuteaza în dublajul de cinema cu ,,Marele Urias Prietenos” resitaonline.ro -Cristina Cioran debuteaza în dublajul de cinema cu ,,Marele Urias Prietenos”

Cu o cariera semnificativa atat în teatru, film, cat si în televiziune, Cristina Cioran deschide un nou capitol al activitatii sale artistice si îi împrumuta vocea personajului Mary, din filmul ,,Marele Urias Prietenos”, un rol pentru care a fost aleasa personal de Steven Spielberg si în care actrita va putea fi admirata pe marile ecrane din 2 septembrie, odata cu premiera filmului în cinematografe.

"Este prima data cand dublez un rol într-un film si trebuie sa recunosc ca mi-am dorit foarte tare sa fac acest pas în cariera mea. Despre experienta dublajului pot spune ca mi-a placut la nebunie, iar despre personajul meu ca este unul în majoritatea timpului surprins de toate grozaviile la care asista la palat. Cum sa apara un gigant?! Cum sa apara niste copii furati, zapaciti?! Marele Urias Prietenos este un film din care cei mici vor afla înca o data ca e bine sa-ti imaginezi, sa traiesti în lumea viselor, iar cei mari vor avea de învatat”, a declarat actrita Cristina Cioran despre aceasta prima întalnire cu dublajul de cinema.În versiunea originala a filmului cea care o interpreteaza pe Mary, menajera Reginei, este chiar Rebecca Hall.Doi dintre cei mai reputati povestitori din lume, Roald Dahl si Steven Spielberg, îsi unesc fortele pentru prima oara si aduc pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Urias Prietenos”, devenita o lucrare clasica a genului.Regizata de Spielberg, productia relateaza povestea unei orfane si a Uriasului care îi face cunostinta cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toti ceilalti asemenea lui, Marele Urias Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil si gentil.Desi la început micuta Sophie se teme de lumea uriasa în care a ajuns, îsi da seama repede ca însotitorul ei este o creatura blanda, iar curiozitatea o împinge sa puna zeci de întrebari. Amicul ei o învata totul despre magie si felul în care transmite vise copiilor de pe Pamant, dar o avertizeaza în acelasi timp ca o revolta a gigantilor este pe cale sa distruga echilibrul pamantenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriasul pericol din universul magic, pe cale sa izbucneasca.

Ultima actualizare: Vineri, 11 Noiembrie 2016

Vremea

Horoscop