Nicole Cherry a fost alegerea lui Steven Spielberg pentru rolul principal din ,,Marele Urias Prietenos”

Luni, 29 August 2016 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -Nicole Cherry a fost alegerea lui Steven Spielberg pentru rolul principal din ,,Marele Urias Prietenos”  resitaonline.ro -Nicole Cherry a fost alegerea lui Steven Spielberg pentru rolul principal din ,,Marele Urias Prietenos”

Cu o cariera muzicala de invidiat, Nicole Cherry nu se afla la primul proiect de dublaj pentru marile ecrane, însa cu siguranta marcheaza o premiera atunci cand vine vorba despre colaborarea cu reputatul regizor Steven Spielberg, în al carui recent film tanara artista îi împrumuta vocea personajului principal si devine Sophie din ,,Marele Urias Prietenos”, din 2 septembrie, cand ecranizarea va putea fi vizionata în cinematografe si în versiunea în limba romana.

Extrem de atent la toate detaliile referitoare la noul sau proiect, ,,Marele Urias Prietenos”, Steven Spielberg s-a implicat chiar si în alegerea actorilor care dubleaza filmul în limba romana, el fiind cel care a considerat ca Nicole Cherry este cea mai potrivita alegere pentru rolul principal. ,,Sophie este o fetita foarte curajoasa si ma bucur ca am reusit sa-i dau viata cu atat mai mult cu cat este o experienta foarte frumoasa pentru mine. Îmi place enorm personajul, ador povestea si chiar ma simt onorata sa fiu aleasa pentru acest rol de un regizor atat de mare, precum este Steven Spielberg.”, a declarat Nicole Cherry despre rolul interpretat in ,,Marele Urias Prietenos”. Talentele a doi dintre cei mai reputati povestitori din lume – Roald Dahl si Steven Spielberg – se vor îmbina pentru prima oara pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Urias Prietenos”, devenita o lucrare clasica a genului.Regizata de Spielberg, productia relateaza povestea unei orfane si a Uriasului care îi face cunostinta cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toti ceilalti asemenea lui, Marele Urias Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil si gentil.Desi la început micuta Sophie se teme de lumea uriasa în care a ajuns, îsi da seama repede ca însotitorul ei este o creatura blanda, iar curiozitatea o împinge sa puna zeci de întrebari. Amicul ei o învata totul despre magie si felul în care transmite vise copiilor de pe Pamant, dar o avertizeaza în acelasi timp ca o revolta a gigantilor este pe cale sa distruga echilibrul pamantenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriasul pericol din universul magic, pe cale sa izbucneasca.Din 2 septembrie, productia „Marele Urias Prietenos” aduce o aventura fascinanta pe marile ecrane din tara.

 

Ultima actualizare: Vineri, 11 Noiembrie 2016

Vremea

Horoscop