Jason Statham s-a întors pe marile ecrane cu ,,Mecanicul 2”

Sâmbătă, 27 August 2016 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -Jason Statham s-a întors pe marile ecrane cu ,,Mecanicul 2” resitaonline.ro -Jason Statham s-a întors pe marile ecrane cu ,,Mecanicul 2”

Continuarea actiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2”marcheaza revenirea lui Jason Statham în rolul lui Arthur Bishop, pe marile ecrane în cinematografele din toata tara.

Atunci cand frumoasa lui iubita (Jessica Alba) este rapita, Bishop trebuie sa se întoarca la profesia la care renuntase definitiv, pentru a îndeplini o misiune extrem de periculoasa. Pentru a salva femeia iubita, acesta trebuie sa ucida mai multi interlopi periculosi, din colturi diferite ale lumii.

Readucerea la viata a lui Arthur Bishop în 2011, i-a adus lui Jason Statham posibilitatea unui nou rol impresionant, de o intensitate aparte, care a atins o coarda sensibila a publicului, ceea ce i-a garantat înca un capitol din povestea acestui erou neînfricat si amenintator. Statham este unul dintre putinele staruri de cinema cu succes international care au reusit sa continue în mod memorabil aventurile unui personaj de-a lungul a mai multe filme, acesta aparand în francize precum ,,Curierul”, ,,Crank”, ,,Eroi de sacrificiu” si, cel mai recent, seria ,,Furios si iute”. Cand a fost abordat pentru a-si relua rolul în ,,Mecanicul”, Statham a fost mai mult decat fericit sa-i poata da din nou viata lui Bishop.

 „E întotdeauna placut sa poti juca din nou un personaj familiar, pentru a-l plasa într-o lume unica,” spune Statham. „Mai ales cand vine vorba de Arthur. El e un tip cu principii morale bine stabilite, care a decis sa paraseasca acest domeniu de activitate. Asa ca în film îl întalnim într-o etapa foarte diferita a vietii sale, dar lucrurile nu stau atat de bine pentru el, nici pentru cei din jurul lui.”, declara Jason Statham.

 Dupa cum se poate observa si la alte personaje populare aduse la viata de Statham, Bishop reprezinta exemplul perfect de antierou, o persoana pe care publicul a ajuns oricum sa o accepte, în ciuda trecutului sau discutabil. „Exista o linie de demarcatie foarte fina între a arata motivele pentru care mecanicul face ce are de facut si a arata latura umana a individului,” spune Shelby. Dar avand în vedere ca Statham e cel care va interpreta rolul, cu siguranta publicul va urmari cu interes personajul. „Prestatiile lui Jason au o intensitate aparte, care te captiveaza complet. Nu poti sa-ti iei privirile de la el. Prin actiunile sale, el mereu pune diverse probleme pe care tot el le rezolva, asa ca de fiecare data cand Jason Statham e pe ecran, esti spectatorul unei calatorii incredibile.”

 Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” vine în premiera la cinema din 26 august cu explozii, curse nebune si multe rasturnari de situatie.

 

Ultima actualizare: Vineri, 11 Noiembrie 2016

Vremea

Horoscop