"Hotel Transilvania 3: vacanta monstrilor" a avut parte de lansarea unui nou trailer

Joi, 22 Martie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - "Hotel Transilvania 3: vacanta monstrilor" a avut parte de lansarea unui nou trailer resitaonline.ro - "Hotel Transilvania 3: vacanta monstrilor" a avut parte de lansarea unui nou trailer

Cea de-a treia parte a seriei de animatie, "Hotel Transilvania", s-a bucurat de lansarea unui nou trailer.

Hotel Transylvania 3 il urmareste pe Dracula in timp ce se afla pe o nava de croaziera cu familia sa, unde se indragosteste de o descendenta a vanatorului de monstri, Van Helsing.

Mavis il surprinde pe Dracula cu o calatorie de familie pe un vas de croaziera de lux, astfel incat sa-si poata lua o pauza de la a oferi celorlalti propriile vacante la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentatiei de a mearge si ei. Dar, odata ce acestia parasesc portul, romantismul apare la orizont atunci cand Dracula o intalneste pe misteriosa capitan de nava, Ericka. Acum, este randul lui Mavis sa joace rolul parintelui supraprotectiv, tinandu-l pe tatal ei si pe Ericka la distanta. Putin stiu insa ca interesul sau amoros „prea frumos pentru a fi adevarat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dusman al lui Dracula si al tuturor celorlalti monstri.

Filmul va avea premiera in data de 13 iulie 2018.

Ultima actualizare: Miercuri, 11 Aprilie 2018