Noul film in regia lui Nash Edgerton, "Gringo: Amator in misiune", va da intalnire in acest weekend doar la cinema

Duminică, 18 Martie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Noul film in regia lui Nash Edgerton, "Gringo: Amator in misiune", va da intalnire in acest weekend doar la cinema resitaonline.ro - Noul film in regia lui Nash Edgerton, "Gringo: Amator in misiune", va da intalnire in acest weekend doar la cinema

Distribuit de Vertical Entertainment, „Gringo: Amator in misiune” ii aduce pe Charlize Theron, Joel Edgerton si David Oyelowo pe marile ecrane, incepand cu acest weekend.

Un mix antrenant de umor negru, actiune accelerata si intriga dramatica, „Gringo: Amator in misiune” se desfasoara in Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila tradatorilor lui colegi de corporatie, a unui traficant de droguri local si a unui mercenar cu acute procese de constiinta. Trecut de la cetatean model in tabara celor mai cautati criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supravietui situatiei extrem de periculoase. insa actiunile lui ridica intrebarea: si-a pierdut mintile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligenta?


Ultima actualizare: Miercuri, 11 Aprilie 2018