Documentare inedite pentru copii, disponibile in format IMAX

Joi, 22 Februarie 2018 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Documentare inedite pentru copii, disponibile in format IMAX resitaonline.ro - Documentare inedite pentru copii, disponibile in format IMAX

IMAX nu este doar formatul impresionant si revolutionar in care poti urmari cele mai noi blockbustere, cele mai antrenante scene de actiune sau cele mai periculoase urmariri, pe cele mai mari ecrane din tara.

Salile T IMAX de la Cinema City reprezinta si locul ideal in care cei mici pot urmari documentare educative despre spatiul cosmic, despre mari, oceane, pasari sau animale pe cale de disparitie, avand parte de calatorii pline de emotie, imagini spectaculoase si informatii inedite.

O serie de astfel de documentare pot fi proiectate la cerere, pentru grupuri de minimum 50 persoane, in salile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni si Shopping City Timisoara, fiind dublate in limba romana. Profesorii pot beneficia si de materiale promotionale cu idei de activitati pentru copii, informatii despre spatiu, mediu si alte detalii specifice fiecarui documentar IMAX.

Pentru ca nu este nimic mai uimitor decat lumea inconjuratoare, cei mici nu doar ca vor avea ocazia sa vada locuri cunoscute intr-un mod in care nu le-au mai vazut pana acum, ci vor putea sa exploreze noi lumi, devenind parte din ele: de la punctul cel mai adanc din ocean, pana la spatiul cosmic, doar prin tehnologia IMAX de ultima generatie – ecrane uriase cu imagini clare precum cristalul, sunet surround sau arhitectura speciala a salii de cinema.

Documentare educative in format IMAX:

1.    Statia Spatiala
O poveste a provocarilor si a triumfurilor, o excursie unica si o experienta inedita de invatare. Documentarul prezinta povestea Statiei Spatiale Internationale, un laborator in spatiu construit pentru studierea efectelor de lunga durata ale expunerii la gravitatie zero si primul pas necesar astronautilor pentru a se aventura spre Marte si alte planete.

2.    Insula Lemurilor: Madagascar
Copiii vor fi incantati sa porneasca intr-o calatorie spectaculoasa in lumea indepartata si minunata a Madagascarului, afland povestea incredibila a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii, acum pe cale de disparitie. Documentarul prezinta eforturile oamenilor de stiinta pentru a ajuta aceste creaturi simpatice sa supravietuiasca in lumea moderna.
3.    Nascuti pentru a fi liberi
Un documentar despre iubire, daruire si legatura remarcabila dintre oameni si animale, o adevarata aventura in padurile tropicale luxuriante din Borneo care prezinta povestea urangutanilor si a elefantilor orfani, dar si a oamenilor extraordinari care, prin faptul ca ii cresc, contribuie la salvarea acestor specii pe cale de disparitie.
4.    Galapagos
Cei mici pot porni pe urmele lui Charles Darwin in calatoria sa istorica din Insulele Galapagos, unde vor afla mai multe despre diversitatea biologica si istoria geologica a locului, despre broastele testoase uriase, iguanele marine, cel mai mare rechin din lume, dar si despre peste 70 de specii de pasari.
Mai multe detalii pot fi gasite pe www.cinemacity.ro/educational.

Ultima actualizare: Miercuri, 11 Aprilie 2018