Filme

Cea de-a treia parte a seriei de animatie, "Hotel Transilvania", s-a bucurat de lansarea unui nou trailer.

Distribuit de Vertical Entertainment, „Gringo: Amator in misiune” ii aduce pe Charlize Theron, Joel Edgerton si David Oyelowo pe marile ecrane, incepand cu acest weekend.

Dragostea pentru filme se consuma doar la cinema

Luni, 26 Februarie 2018 / Publicat în Filme

Abia v-ati cunoscut sau sunteti intr-o relatie de ceva vreme si va place sa va bucurati de timpul petrecut impreuna. Cinema City va ofera ghidul pentru un date reusit:

IMAX nu este doar formatul impresionant si revolutionar in care poti urmari cele mai noi blockbustere, cele mai antrenante scene de actiune sau cele mai periculoase urmariri, pe cele mai mari ecrane din tara.

„Black Panther” – filmul dedicat celui mai nou erou din Universul Cinematografic Marvel – a inregistrat incasari impresionante de aproape 2,109,114 RON (adica peste 565,000 de dolari americani) in weekendul de lansare in Romania.

In film, disputa lui Peter cu domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) se amplifica odata cu lupta pentru controlul asupra mult ravnitei gradini de legume a domnului McGregor si cu castigarea afectiunii din partea iubitoarei de animale din vecini (Rose Byrne), extinzandu-se pana in locatii indepartate cum ar fi Lake District sau Londra. 

S-a lansat coloana sonora „Fifty Shades Freed”

Marți, 13 Februarie 2018 / Publicat în Filme

Soundtrack-ul „Fifty Shades Freed” a fost lansat de curand, odata cu marea premiera a filmului, si reuneste single-uri deja cunoscute, precum „Never Tear Us Apart” de la Bishop Briggs, „Heaven” de la Julia Michaels, „The Wolf” a lui Spencer Lee Band, „Capital Letters” de la Hailee Steinfeld x BloodPop si deja celebra piesa, „For You”, ce marcheza colaborarea dintre Liam Payne si Rita Ora.

"The Post: Secretele Pentagonului" este un film care aduce in prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodata Pentagonul.