Filme

Cel mai bun film cu si despre cazinouri

Luni, 20 Noiembrie 2017 / Publicat în Filme

Ce poate fi mai relaxant decat un film bun, intr-o seara linistita, cand nu incercam decat sa ne relaxam dupa o zi incarcata?

O distopie cu umor si mesaj, DOWNSIZING ii are ca protagonisti pe Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau si Kristen Wiig, si va intra in cinematografele romanesti pe 12 ianuarie 2018.

Dupa ce a cucerit box office-ul american si a devenit horror-ul cu cele mai bune incasari din istorie, "IT" domina si clasamentul veniturilor realizate la nivel local si genereaza 628.166 lei in weekend-ul lansarii pe marile ecrane din Romania, fiind vizionat de 32.214 spectatori.

Produs de New Line Cinema si regizat de Andy Muschietti („Mama”), horror-ul „IT” este bazat pe celebrul roman omonim de Stephen King, care si-a infricosat zeci de ani cititorii si va putea fi vizionat in premiera pe marile ecrane din 8 septembrie.

Daddy’s Home 2/Tata in razboi cu tata 2 urmareste peripetiile lui Brad (Will Ferrell) si Dusty (Mark Wahlberg), pe masura ce trebuie sa se ocupe de parintii lor intruzivi in perioada sarbatorilor de iarna.

Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson au facut legea in box office-ul romanesc de weekend, cand "Hitman’s Bodyguard: Care pe care" a dominat clasamentul incasarilor cu venituri in valoare de 755.181 lei, generate de un numar de 37.559 spectatori.

Un cuplu neasteptat, o asociere exploziva de talent si chimie, Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie in comedia care a cucerit box office-ul american si a fost considerata drept una dintre cele mai placute surprize ale sezonului, "Hitman’s Bodyguard: Care pe care".

"Beyond Skyline - Dincolo de orizonturi" este o continuare a filmuli din 2010 - "Skyline".