Evenimente

The Amsterdams lanseaza piesa “Death Of A Friend”, extrasa de pe albumul “Eternity For Dummies”, sub forma unui lyric-video animat.

Dupa lansarea celui de-al treilea album solo si a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” si „Cupidon”, in aceasta toamna, Guess Who va incepe un turneu national de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

"Kingsman: The Golden Circle", unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale toamnei, se intoarce cu si mai multa actiune exploziva si umor si tot mai multi actori de top - Taron Egerton, Channing Tatum, Julianne Moore, Halle Berry, Colin Firth sau Jeff Bridges.

Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Serban Cazan, Thomas Schultz, Thomas Kongshavn, Florin Boka si Alexandru Petru Stancu.

Filmul este un remake al filmului original lansat in 1995, despre un joc care aduce la viata imprejurarile atunci cand e jucat.

Lora, una dintre cele mai apreciate si curajoase artiste din Romania, lanseaza piesa “Lume”, impreuna cu Sergiu Ferat, ce scoate in evidenta o latura a societatii despre care putini au curajul sa vorbeasca si anume, diferenta dintre esenta si aparenta.

Odata cu lansarea pe marile ecrane a aventurii "THE LEGO® NINJAGO® MOVIE", Victor Slav, actualul  prezentator al emisiunii tv "WOWBiz" de la Kanal D, are ocazia de a-si interpreta propriul rol, insa de aceasta data, in versiunea animata, il vom regasi pe proaspatul tatic la pupitrul stirilor, din 22 septembrie, odata cu premiera filmului in cinematografele din toata tara.

Vremea

Horoscop