Anul 2018 aduce trupei IRIS inceputul unei colaborari cu record-label-ul MediaPro Music

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Anul 2018 aduce trupei IRIS inceputul unei colaborari cu record-label-ul MediaPro Music resitaonline.ro - Anul 2018 aduce trupei IRIS inceputul unei colaborari cu record-label-ul MediaPro Music

Anul 2018 inseamna pentru trupa IRIS inceputul unei colaborari cu MediaPro Music, alaturi de care lanseaza acum single-ul „Poveste fara sfarsit”.

Este vorba despre al doilea material lansat de catre trupa, compus si produs in noua formula: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nutu Olteanu (chitara, membru fondator al trupei), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitara) si George Costinescu (chitara bass).

O balada care spune povestea oricui, incarcata de emotii si amintiri, cu episoade de tristete si dezamagire, o avalansa de trairi, inspirata din realitate. Precum cele mai frumoase povesti de dragoste, si linia melodica a noii piese IRIS urmeza un ritm ascendent. Totul incepe timid si linistit, ca pe masura ce trece timpul totul sa creasca in intensitate, in volum si in emotii.

„Ne era dor sa spunem povesti frumoase. Eu si Relu lucram de ceva timp la linia piesei, iar intr-o zi am prezentat-o si colegilor, care au fost imediat atrasi de idee. Fiecare a venit cu propuneri si idei noi, practic fiecare a pus o mica parte din povestea sa in Poveste fara Sfarsit si asa a luat nastere noua noastra piesa. Speram sa trezeasca amintiri frumoase persoanelor care o asculta sau poate chiar sa se regaseasca in poveste!” – declara Nelu Dumitrescu, fondatorul si liderul trupei IRIS.

Single-ul beneficiaza de un videoclip produs de TOS Media Productions, cu sprijinul EFI GARANT GROUP IFN SA. Acesta a fost filmat in mai multe locatii din tara, dar si in studioul Stage Expert. Peisajul hibernal prezent in clip indeamna la visare, nostalgie si daca, initial, uneste destinele a doi tineri indragostiti, ulterior el doar trezeste amintiri frumoase. Soliditatea castelului, valsul pe strazile ce-l imprejmuiesc, ne duc cu gandul la trainicie dar si la povesti frumoase in doi.

Atat piesa „Poveste fara sfarsit”, cat si single-ul prezentat in urma cu cateva luni, „Poti spune orice”, vor fi incluse pe un nou material discografic semnat IRIS, ce va fi lansat la finalul acestui an.

In toamna anului trecut, trupa IRIS a aniversat 40 de ani de activitate alaturi de prieteni, fani si colegi din industria muzicala romanesca. Primul concert aniversar IRIS40 a fost presarat cu flori de iris si cu o multime de alte surprize special pregatite pentru fanii trupei. Concertul aniversar a marcat si inceputul unui nou capitol din povestea IRIS. Noua formula a trupei IRIS, Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nutu Olteanu (chitara, membru fondator al trupei), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitara), George Costinescu (chitara bass) si Cristi Dumitrescu (tobe) si-a facut debutul pe scena intr-un spectactol de aproape 3 ore.