"The star/Primul Craciun", sau cum ar fi una din cele mai faimoase povesti din toate timpurile spusa intr-un mod diferit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - "The star/Primul Craciun", sau cum ar fi una din cele mai faimoase povesti din toate timpurile spusa intr-un mod diferit resitaonline.ro - "The star/Primul Craciun", sau cum ar fi una din cele mai faimoase povesti din toate timpurile spusa intr-un mod diferit

In filmul Primul Craciun de la AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, un magarus mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viata muncind zilnic la moara satului.

Intr-o zi, Bo are curajul sa se elibereze si sfarseste prin a se imprieteni cu tinerii casatoriti Iosif si Maria. Bunavointa pe care i-o arata Maria il duce in curand pe Bo in aventura visurilor sale. In calatoria sa, se insoteste cu Ruth, o oaie simpatica ce s-a pierdut de turma si cu Dave, un porumbel cu aspiratii nobile. Impreuna cu trei camile pline de spirit si cu cateva animale excentrice de ferma, Bo si noii sai prieteni urmaresc Steaua si devin eroi in cea mai grozava poveste spusa vreodata – primul Craciun.

Cum ai spune una din cele mai faimoase povesti din toate timpurile si cum ai pune-o in scena intr-un mod nou, inedit?  Aceasta a fost provocarea cu care s-au confruntat realizatorii filmului Primul Craciun, AFFIRM Films si grupul Sony Pictures Animation in legatura cu evenimentele care au dus chiar la primul Craciun.  “Este povestea Nasterii Domnului din punctul de vedere al animalelor, si in acest film, il urmarim pe Bo, magarusul care-i duce pe Maria si Iosif la Bethleem,” explica regizorul Timothy Reckart.  

Distributia vocilor este condusa de Steven Yeun (magarusul Bo), Gina Rodriguez (Maria), Zachary Levi (Iosif), Keegan-Michael Key (porumbelul Dave), Kelly Clarkson (calutul Leah), Anthony Anderson (capra Zach), Aidy Bryant (oaia Ruth), Ving Rhames (cainele Thaddeus), Gabriel Iglesias (cainele Rufus), Patricia Heaton (vacuta Edith), Kristin Chenoweth (soricelul Abby), Christopher Plummer (King Herod), si Tracy Morgan (Felix) si Tyler Perry (Cyrus) si Oprah Winfrey (Deborah) in rolul celor trei camile.

Primul Craciun este regizat de scenaristul/regizorul Timothy Reckart, care a fost nominalizat la Academy Award®; producatorii executivi sunt DeVon Franklin, Brian Henson si Lisa Henson; iar producatorul este Jennifer Magee-Cook.  Povestea este scrisa de Simon Moore si Carlos Kotkin; iar scenariul este de Carlos Kotkin.  Primul Craciun este prezentat de AFFIRM Films si Sony Pictures Animation in asociere cu Walden Media, Franklin Entertainment, si The Jim Henson Company.

Filmul va avea premiera pe marile ecrane pe 2 februrie.