IOANA imprastie veselie odata cu lansarea primului ei single: “It`s Sunday Morning”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - IOANA imprastie veselie odata cu lansarea primului ei single: “It`s Sunday Morning” resitaonline.ro - IOANA imprastie veselie odata cu lansarea primului ei single: “It`s Sunday Morning”

IOANA este dovada vie a veseliei. Cu asta se ocupa.

Pe unde merge, dar mai ales pe unde canta, IOANA nu face altceva decat sa imprastie buna dispozitie si optimism. Poate de-aia i se mai spune si ZUZA. Ii place tot ce tine de arta si uraste sa faca teme.
 
Inca de mica, IOANA a impresionat pe toti cei cu care a interactionat, iar la numai 10 ani a reusit sa impresioneze si intreaga tara, castigand marele trofeu al celei de-a opta editii NEXT STAR.

"Cand am auzit prima data piesa asta, am zis ”Gata, asta-i pentru mine!”. Eu nu pot sta locului, sunt tare agitata si asta pentru ca urasc sa vad oameni tristi in jurul meu! Iar It`s Sunday Morning despre asta e... Hai sa ne bucuram de fiecare zi, ca si cum ar fi SUNDAY!", ne-a marturisit IOANA

Level Up Music KIDS este prima platforma muzicala de promovare din Romania, exclusiv dedicata copiilor talentati. Ia-ti talentul la purtator, iar de restul se ocupa echipa de productie Level Up Music  for KIDS ! Music has no age. We LEVEL UP MUSIC for KIDS!