Clau iti canta sub ”Umbrela ta”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Clau iti canta sub ”Umbrela ta” resitaonline.ro - Clau iti canta sub ”Umbrela ta”

Spunea candva George Enescu, ca ”muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor”. Mai ales cand porneste de la inima de copil... si nu orice fel de copil, ci unul talentat!

Asa s-au gandit si cei care au alcatuit prima echipa de productie muzicala din Romania, exclusiv dedicata copiilor! Mai exact, sunete moderne, personal branding, multa veselie si desigur, talent!

Nu credeti? Uite si dovada: ATITUDINEA!
 
Da, da, adica desi el iti trimite “mesaje mii pe instagram”, tu sa-i dai ignore. Suna cam cliseic pentru un copil talentat de doar 13 ani, nu? insa cu totii stim ca dragostea nu are varsta. Caci despre asta canta CLAU in noul ei single, “UMBRELA TA“. O piesa despre inocenta si despre iubirea in contextul actual.

"Piesa asta reprezinta foarte bine iubirea adolescentina de astazi. E suficient sa ai cont pe instagram si sa fii conectat la wi-fi…", a marturisit Clau razand in hohote.

 
Level Up Music KIDS este prima platforma muzicala de promovare din Romania, exclusiv dedicata copiilor talentati. Ia-ti talentul la purtator, iar de restul se ocupa echipa de productie Level Up Music for KIDS ! Music has no age. We LEVEL UP MUSIC for KIDS!