Loredana si-a lansat albumul “Ador” in cadrul concertelor de la Sala Palatului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Loredana si-a lansat albumul “Ador” in cadrul concertelor de la Sala Palatului resitaonline.ro - Loredana si-a lansat albumul “Ador” in cadrul concertelor de la Sala Palatului

Cele doua concerte Loredana – “Ador” –  de la Sala Palatului (10 si 11 noiembrie) au marcat si lansarea materialului discografic – “ADOR” – un album eveniment ce contine doisprezece piese care au facut istorie si au lansat cariera muzicala a artistei.

Melodii precum “Iti citesc in ochi”, “O inima de 16 ani”, “Ninsoare de mai”, “Scrisoare simpla” sau “Zapada palmei tale”, compuse de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu, sunt relansate acum, dupa 30 de ani, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubito” si “Un buchet de trandafiri”.
 
Loredana a intrat in showbiz-ul romanesc direct pe pozitia de star, un copil minune ce a reusit imposibilul in efemera industrie muzicala: o cariera de peste 3 decenii de-a lungul careia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde si a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.
 
“Spectacolul de la Sala Palatului din acest an, Ador, are o structura putin diferita de celelalte show-uri ale mele. Ne intoarcem la momentele care m-au format ca artist si ca om, la albumul meu de debut. Sper sa va emotioneze intalnirile muzicale pe care vi le-am pregatit si sa va aduca aminte de lucrurile din viata voastra pe care le adorati.”, marturiseste Loredana.
 
 Loredana – “ADOR” (tracklist album):

 Iti citesc in ochi
 O inima de 16 ani
 Sa-ti spun adio
 Tu si eu
 Macar o clipa
 De ma vrei, voi reveni
 Joc matematic
 Iubirea, cartea mea de oftat
 Ninsoare de mai
 Scrisoare simpla
 Un buchet de trandafiri
 Zapada palmei tale
 
 Compozitor: Adrian Enescu
 Versuri: Lucian Avramescu
   
Albumul Loredana – “ADOR” – poate fi ascultat/descarcat accesand link-ul https://MediaPro.lnk.to/LoredanaADORNe si a putut fi cumparat in seara concertelor din incinta Salii Palatului, urmand ca de saptamana viitoare sa fie disponibil in toate magazinele de specialitate.