Radu Valcan debuteaza cu un rol de rege malefic in "My Little Pony: Filmul"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Radu Valcan debuteaza cu un rol de rege malefic in "My Little Pony: Filmul" resitaonline.ro - Radu Valcan debuteaza cu un rol de rege malefic in "My Little Pony: Filmul"

Prezentator al emisiunii "Insula iubirii" de la Antena 1, Radu Valcan isi face debutul in dublajul de animatie cu un rol negativ in "My Little Pony: Filmul", unde il interpreteaza pe Regele Storm din 13 octombrie, odata cu premiera filmului pe marile ecrane.

Cum animatia "My Little Pony: Filmul" reprezina primul proiect de acest gen atat pentru Radu Valcan, cat si pentru aleasa inimii sale, Adela Popescu, se poate spune ca aceasta lansare marcheaza un debut in familie.

Pentru Radu Valcan intreaga experienta a dublajului a fost o surpriza placuta despre care a declarat: "Faptul ca debutez ca personaj negativ intr-un dublaj de desene animate, mie mi s-a parut o idee senzationala inca de la inceput. Am acceptat cu placere. Este pentru prima data cand fac asa ceva. Nu stiu daca are legatura cu faptul ca sunt tatic, insa abia astept ca fiul meu sa mearga la cinema, atunci cand va putea sa inteleaga ce se intampla si sa se bucure sa ma auda.(…) Intre mine si personajul dublat nu exista nicio asemanare. Nu sunt atat de isteric. Din contra sunt un om foarte calm. Sper sa nu se sperie copiii de mine.", a concluzionat prezentatorul tv.

"My Little Pony: Filmul" aduce in prim plan pe marile ecrane momentul in care o forta intunecata ameninta armonia din minunatul taram Ponyville, asa ca cele sase prietene curajoase - Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy si Rarity – pornesc intr-o memorabila aventura dincolo de Equestria, unde vor intalni atat personaje noi incantatoare, cat si provocari dificile. Insa mai mult decat orice, acestea vor demonstra din nou ca prietenia este magica si are puterea de a salva lumea.

Din 13 octombrie, cei mai simpatici ponei isi asteapta fanii in cinematografe, alaturi de vedetele care le-au imprumutat vocile, numai in animatia eveniment "My Little Pony: Filmul".