Rina, noua artista din echipa Famous Production, vine cu o noua piesa featuring Matteo, "Noptile"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resitaonline.ro - Rina, noua artista din echipa Famous Production, vine cu o noua piesa featuring Matteo, "Noptile" resitaonline.ro - Rina, noua artista din echipa Famous Production, vine cu o noua piesa featuring Matteo, "Noptile"

Timbrul cald al Rinei da culoare piesei si ne aduce noptile de vara inapoi.

Alexandrina, pe numele sau real, a avut muzica in sange dintotdeauna si pasiunea sa a dus-o in urma cu patru ani catre primii pasi in cariera muzicala, cand a participat la X Factor. Avandu-l pe Cheloo ca mentor, Rina a ajuns pana in semifinala si increderea lui in ea i-a dat curaj la fiecare gala. Tot la X Factor, Rina a legat o frumoasa prietenie cu JO, iar acum cele doua artiste sunt si colege in echipa Famous Production.
 
Pe RINA o mai cunoasteti si datorita coverului realizat dupa piesa Deliei - “Ce are ea” la Radio ZU, despre care s-a spus ca ar fi cel mai bun cover realizat la aceasta piesa.
 
Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble) sau “Buna, Marie!”, cel mai recent hit feat. Uddi, care a adunat in 3 luni peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit salutul verii. In plus, single-ul “Panama” cucereste continentul asiatic si a starnit deja numeroase reactii pe YouTube, unde au aparut mii de filmulete cu oameni dansand pe refrenul piesei. Single-ul a ajuns pe primul loc in topul celor mai cautate piese din China.
 
“Mi-a placut piesa de la prima ascultare, mi-a placut... tot. Dupa cum se spune: am simtit-o si m-am bagat”, spune Matteo despre colaborarea cu Rina.
 
O coproductie Famous Production si MediaPro Music, piesa este compusa de catre Sandor Biro (Shandree), un producator muzical talentat din echipa Famous Production, care a mai compus piese de succes precum binecunoscuta piesa a Deliei, ‘Ce are ea’ si hitul ‘Doar pe a ta’, Edward Sanda feat. Ioana Ignat. Clipul piesei “Noptile” a fost filmat de catre regizorul Dan Petcan, pe parcursul a doua zile, in diferite locatii din insula Thassos, Grecia.