Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune, "Asasin American" marcheaza revenirea lui Michael Keaton pe marile ecrane si dezvaluie originile unui luptator cu abilitati unice si motivat de razbunare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune, "Asasin American" marcheaza revenirea lui Michael Keaton pe marile ecrane si dezvaluie originile unui luptator cu abilitati unice si motivat de razbunare  resitaonline.ro - Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune, "Asasin American" marcheaza revenirea lui Michael Keaton pe marile ecrane si dezvaluie originile unui luptator cu abilitati unice si motivat de razbunare

Filmul il aduce in prim plan alaturi de Michael Keaton pe Dylan O’Brien, care de aceasta data interpreteaza un veritabil spion antitero din secolul XXI care, intr-o lume cu noi reguli, sparge toate vechile tipare.

Desi suntem intr-o era noua, plina de individualitate, aceasta este si o poveste despre agenti, care descopera ceea ce conteaza cu adevarat: sa munceasca impreuna pentru binele suprem.
 
Bazat pe best-sellerul din seria scrisa de regretatul Vince Flynn, filmul „Asasin American” transpune publicul in lumea unuia dintre cei mai populari eroi de fictiune contemporana care lucreaza din umbra: super-agentul CIA Mitch Rapp. Atunci cand viitorul promitator al lui Rapp este distrus de o pornire violenta, ii propulseaza cariera ca razboinic clandestin pe liniile de front ale Age of Terror. Acum, trebuie sa descopere cum sa isi transforme furia necontrolata in energia necesara pentru vanarea celor care ar distruge visurile celorlalti, intr-o lume in care nimic nu este clar.
 
„Asasin American” reconstituie originea lui Rapp, de la logodnic cu inima franta, la renegat viclean, la stagiar CIA cu mult peste medie si la prima misiune in care nu avea voie sa esueze pe urma a 15kg de plutoniu furat. Filmul ii aduce impreuna pe starul in devenire Dylan O’Brien, care creeaza un Rapp fara restrictii pentru prima data pe ecran, impreuna cu actorul nominalizat la Oscar® si castigator al unui Glob de Aur®, Michael Keaton in rolul legendarului antrenor CIA, Stan Hurley. Incercand sa isi indrepte greselile, Hurley il pregateste pe Rapp sa se alature Orion, cea mai camuflata retea din CIA. Dar, in timp ce Hurley il invata pe Rapp ca munca de spion nu poate fi personala, Rapp se bazeaza pe conexiuni personale pentru a-l ajuta sa patrunda intr-o retea de mercenari, vanzatori ilegali de arme, extremisti si un fost agent furios, nu foarte departe de cum este el insusi, toate aceste lucruri amenintand un nou Razboi Mondial.
 
Povestea porneste cu o viteza ametitoare, cu o secventa plina de actiune si suspans, derulandu-se foarte rapid, fiind adusa la viata de o echipa de producatori de film care isi stiu teritoriul: regizorul Michael Cuesta („Homeland: Reteaua terorii”), scenaristii Stephen Schiff („Americanii”), Michael Finch („Nume de cod: Spionul de noiembrie”), Edward Zwick & Marshall Herskovitz („Ultimul samurai,” „Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata!”) si producatorii Lorenzo di Bonaventura („Salt,” „Greu de pensionat”) si Nick Wechsler („Drumul,” „Pe sub piele”). Cuesta a creat acest film ca o calatorie transcontinentala grea dar captivanta care se intinde la  Washington D.C. la Istanbul la Roma la puntea  unei nave portavion... si chiar in zonele gri ale moralitatii lumii noastre din 2017.
 
Un film distribuit de Vertical Entertainment, „Asasin American” a avut premiera pe marile ecrane din tara pe 15 septembrie.