Videoclipul single-ului "Cupidon” – Guess Who feat. Irina Rimes – in premiera pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - „Cupidon” are parte de un videoclip animat realizat de Frame Breed Studio resitaonline.ro - „Cupidon” are parte de un videoclip animat realizat de Frame Breed Studio

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta videoclipul single-ului „Cupidon” – Guess Who feat. Irina Rimes – in premiera pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, un videoclip animat realizat de Frame Breed Studio.

Extras de pe albumul „Un Anonim Celebru”, lansat in luna mai a acestui an, single-ul „Cupidon” beneficiaza de un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio. Productia clipului este una complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni.

Colaborarea cu Irina Rimes a fost lansata odata cu cel de-al treilea material solo Guess Who, album pe care il puteti asculta online sau descarca de pe www.unanonimcelebru.ro. In aceleasi timp, „Cupidon” a fost una dintre cele mai difuzate piese romanesti pe radiourile din tara in aceasta vara si se apropie de 10.000.000 de vizualizari pe YouTube.

 
 

Vremea

Horoscop