Lasa-te atras in cea mai aprinsa aventura cu muzica #pontoncasabaraj

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Lasa-te atras in cea mai aprinsa aventura cu muzica #pontoncasabaraj resitaonline.ro - Lasa-te atras in cea mai aprinsa aventura cu muzica #pontoncasabaraj

La Valiug se face clubbing din suflet, iar comunitatea creata aici tropaie pe ritm, cu ecou in toata tara.

Sambata aceasta se danseaza, de la ora 23  pana la rasarit, in cadrul unui alt eveniment bogat in beat-uri electronice. Ponton Casa Baraj isi continua vara de vis cu o artista de vis: Chelina Manuhutu.

Frumoasa olandeza revine in oaza de pe malul lacului, dupa un sezon fabulous in care a cucerit insula Ibiza. Dj-ita cu istoric de fotomodel international este acompaniata de Midi Culture, romanul care a reusita sa se faca cunoscut in toata lumea datorita remix-urilor sale fara cusur.

Creatorul mega hit-ului “High on you” se intoarce si el la Valiug, pentru ca viata de noapte nu ar mai fi atat de vesela fara personalitatea lipicioasa a lui Sebastien, pe care o iubesc toti cei ce intra in contact cu DJ-ul german. Rezidentul absolut al Casei Baraj, Elless, inchide line-ul si aduce inca o data soarele in tandem cu cele mai fresh batai deep tech house. 

Lasa-te atras in cea mai aprinsa aventura cu muzica, la Ponton Casa Baraj.