"Annabelle 2" sperie box office-ul si devine filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Luni, 21 August 2017 / Publicat în Filme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro -"Annabelle 2" sperie box office-ul si devine filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania resitaonline.ro -"Annabelle 2" sperie box office-ul si devine filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring”, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33.552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639.481 lei,  "Annabelle 2" devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

David S. Sandberg a regizat filmul dupa scenariul lui Gary Dauberman, cel care a scris si ,,Annabelle”. In film joaca si Stephanie Sigman (“Spectre”), Talitha Bateman (“Al 5-lea val” si viitorul film “Geostorm”), Lulu Wilson (“Ouija”, “…si ne izbaveste de Cel Rau…”), Philippa Coulthard (“Filosofii”), Grace Fulton (“Badland”), Lou Lou Safran (“Alegerea”), Samara Lee (“Foxcatcher,” “Ultimul vanator de vrajitoare”) si Tayler Buck in filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul “Disparuti fara urma”) si Miranda Otto (“Homeland: Reteaua terorii”, Trilogia “Stapanul inelelor”).

Producatorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter si Hans Ritter.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusa din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina”, designerul de productie Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, impreuna cu directorul de imagine Maxime Alexandre (,,De cealalta parte”) si designerul de costume Leah Butler (,,Activitate paranormala 3 & 4”).

New Line Cinema prezinta, o productie Atomic Monster/Safran Company, ,,Annabelle 2”. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures, apartinand de Warner Bros. Entertainment Company si a avut premiera in cinematografe pe 18 august.


Ultima actualizare: Luni, 27 Noiembrie 2017