Flatliners - Linia mortii, are poster local si trailer in limba romana

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Flatliners - Linia mortii, are poster local si trailer in limba romana resitaonline.ro - Flatliners - Linia mortii, are poster local si trailer in limba romana

Dupa lansarea trailerului oficial in limba romana, iata ca "Flatliners - Linia mortii" are parte si de primul poster local.

"Flatliners - Linia mortii" se lanseaza in cinematografele din Romania la finalul lunii septembrie. Distributia cu actori exclusiv tineri pare o incercare de a face mai sumbra tema filmului - chestionarea a ceea ce se afla Dincolo de moarte.
Trailerul ne prezinta toata distributia si reuseste sa faca un rezumat al filmului, lasandu-ne cu intrebarea si curiozitatea de a afla ce au provocat, sfidand legile firii, prin intoarcerea lor din moarte, acesti studenti la Medicina.

"Flatliners - Linia mortii" este un sequel al filmului din 1990, cu Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland (inclus si in distributia primului film Flatliners/Dincolo de moarte) si Diego Luna (Rogue One).

Intr-o incercare temerara de a afla ce ne asteapta pe toti dupa moarte, cativa prieteni, colegi la Medicina, concep un plan prin intermediul caruia, unul cate unul, sa-si provoace oprirea temporara a oricarei activitati cerebrale, pentru a "simti" moartea inainte de a fi readusi la viata. Unii dintre ei sunt "ucisi" si apoi inviati cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.

Dar, desi pare ca au castigat mai mult decat isi propusesera initial, trecutul pur si simplu da buzna peste ei, bantuindu-i.

Filmul are lasansarea la cinema pe 29 septembrie 2017.