Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
resita online.ro -Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde” resita online.ro -Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Senzuala si letala în acelasi timp, Charlize Theron se reinventeaza din nou si surprinde cu un rol exploziv de blonda fatala în filmul de actiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premiera pe marile ecrane din tara, din 4 august.

 Cucerita de scenariu, actrita s-a dedicat proiectului în urma cu cinci ani ca producator. Dupa o performanta remarcabila în „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotarata sa se autodepaseasca si sa interpreteze rolul principal de super spioana cu sange rece, gata de orice pentru a supravietui. „Mi-a placut atmosfera ca în Vestul Salbatic. Ai parte de o confruntare epica între cei mai buni spioni germani, americani, britanici si francezi. Secretele, mita, santajul si violenta erau la ordinea zilei pentru ei în vremea Razboiului Rece.”, argumenteaza Charlize.

Avand la baza romanul grafic „The Coldest City”, actrita interpreteaza rolul unei letale asasine MI6, trimisa în Berlin sa rezolve un caz de siguranta nationala.

Cel mai de pret agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îsi etaleaza toate atuurile de spion si apeleaza în egala masura la senzualitate si brutalitate ori de cate ori e nevoie pentru a ramane în viata. Singura într-un oras dominat de haos chiar înainte de caderea Zidului, ea se asociaza cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în tara un dosar clasificat extrem de important.

 „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” a beneficiat de un eveniment de lansare dedicat, marti seara, la Grand Cinema & More. Înainte de vizionarea filmului în avanpremiera, vedetele si jurnalistii s-au racorit cu limonada si înghetata artizanala. Artista Roton, Delia Rus, a preluat rolul de blonda atomica si, alaturi de trupa sa, a încantat publicul din cinematograf cu cele mai cunoscute piese de pe coloana sonora a filmului. Concertul live a inclus piese clasice ca: „Personal Jesus” - Depeche Mode, „Under Pressure” - David Bowie & Queen sau „99 Luftballons” – Nena.

 Printre vedetele care s-au alaturat misiunii agentei marti seara s-au numarat: Lora si Ionut Ghenu, Adelina Pestritu, Kamara si Andrei de la Alb-Negru, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Daniel Nitoiu si sotia lui, Marina Neagu.

 Un cocktail savuros de actiune pura, senzualitate dezarmanta si ritm ametitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”) si are premiera în cinematografele din Romania, începand cu 4 august.

Vremea

Horoscop