Cristina Spatar lanseaza videoclipul piesei "Nevoie de tine"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resita online.ro -Cristina Spatar lanseaza videoclipul piesei "Nevoie de tine" resita online.ro -Cristina Spatar lanseaza videoclipul piesei "Nevoie de tine"

Cristina Spatar arata mai bine ca niciodata! Si pentru ca este într-o forma de zile mari, artista a pregatit un videoclip incendiar la o piesa în limba romana, noul ei single, "Nevoie de tine"!

Cristina Spatar nu sta degeaba si lanseaza un nou single, în ton cu sezonul fierbinte. Artista e mai sexy ca niciodata în videoclipul noului ei single, "Nevoie de tine", produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzica: Dumitru Bodarev si Ecaterina Mircsov; versuri: Ionut Bordianu).
"Mi-a placut foarte mult piesa ”Nevoie de tine” de la început, tocmai pentru ca suna diferit fata de piesele pe care le-am lansat pana acum si mi se potriveste si ca stil. Cred ca oricine se regaseste în mesajul piesei de dragoste... Sunt încantata sa o prezint fanilor mei si sper sa fie pe masura asteptarilor lor. Si împreuna sa o facem hit!", a declarat Cristina Spatar.
Conac, cai, piscina, si costumatii provocatoare. Acestea sunt accesoriile definitorii ale celui mai nou clip lansat de frumoasa cantareata, regizat de Ionescu Alin (Studio Click) si realizat cu sprijinul Aria Beauty Romania si Conacul Archia.  

Vremea

Horoscop