,,Fantastica aventura din Oz” îi asteapta pe micuti la cinema din 14 iulie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resita online.ro -,,Fantastica aventura din Oz” îi asteapta pe micuti la cinema din 14 iulie resita online.ro -,,Fantastica aventura din Oz” îi asteapta pe micuti la cinema din 14 iulie

Cea mai noua aventura magica din Oz va avea premiera pe marile ecrane din Romania, din 14 iulie, cand îndragitele personaje: Leul, Omul de Tinichea si Sperietoarea vor face cunostinta cu o eroina neasteptata.

Si de aceasta data ,,Fantastica aventura din Oz” ne este prezentata de Dorothy, o fetita aparent ca oricare alta, asta cel putin pana cand descopera mostenirea incredibila de la bunica ei si totul se schimba. Pantofiorii magici o poarta în tinutul Oz, exact în momentul în care un vrajitor malefic vrea sa îl ia în stapanire. Împreuna cu Toto, Sperie-Ciori, Leul si Omul de Tinichea, Dorothy va trebui sa lupte pentru a salva Orasul de Smarald si astfel începe o aventura fantastica, plina de amuzament si peripetii extraordinare.Povestea clasica a vrajitorului din Oz este prezentata într-o maniera noua, cu efecte speciale si dialoguri amuzante, care ne vor învata tot ce trebuie sa stim despre importanta prieteniei, curaj si munca de echipa atunci cand vine vorba despre depasirea obstacolelor.Din 14 iulie, ia-ti familia si hai în ,,Fantastica aventura din Oz”.  Razi, distreaza-te si salveaza Orasul de Smarald alaturi de Dorothy, personaje noi si prieteni de demult într-o animatie 3D plina de umor, aculoare si optimism. ,,Fantastica aventura din Oz”, o animatie 3D de la producatorii seriei ,,Snow Queen”/ ,,Craiasa Zapezii”, distribuita în cinematografele din Romania de Vertical Entertainment. Din 14 iulie, numai la cinema.