“Spider-Man Homecoming” aterizeaza direct în varful box-office-ului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resita online.ro -“Spider-Man Homecoming” aterizeaza direct în varful box-office-ului resita online.ro -“Spider-Man Homecoming” aterizeaza direct în varful box-office-ului

Cea mai noua productie Marvel Studios, “Spider-Man Homecoming” / “Omul - Paianjen: Întoarcerea acasa”, a atras, în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 spectatori si vanzari totale de 1.130.724 lei.

Aclamat de milioane de fani din toata lumea, blockbusterul - lider national de box-office se confirma drept una dintre cele mai asteptate lansari cinematografice ale verii.

Avandu-i în prim plan pe Tom Holland, Michael Keaton si Robert Downey Jr., în regia lui Jon Watts, filmul ne prezinta începuturile vietii de super-erou ale celebrului personaj Peter Parker. Pe cand orice licean sse preocupa doar de teme, absente, partenera pentru balul de absolvire si alte dileme adolescentine, Peter Parker (interpretat de Tom Holland, castigatorul trofeului BAFTA „Rising Star Award” de anul acesta) revine acasa, dupa rolul din “Captain America: Civil War”, hotarat ca locul sau este alaturi de Avengers / Razbunatori. Pentru a-si convinge si mentorul, Tony Stark (Robert Downey Jr.), ca îsi merita sansa la o astfel de cariera, se autoînregimenteaza în “stagiatura” la Stark Industries si îsi ia serios în primire misiunea de vajnic aparator al cartierului si... încurca-lume de isprava.

 Cum se descurca tanarul Peter cu noua sa viata si de ce trasnai este în stare vedem în Spider-Man Homecoming / “Omul - Paianjen: Întoarcerea acasa” - 133 minute de aventura SF, cu actiune si efecte speciale din plin.

 Regia filmului îi apartine lui Jon Watts, care semneaza si scenariul, alaturi de Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna si Erik Sommers, povestea bazandu-se pe cartea de benzi desenate a Marvel Comic, creata de Stan Lee si Steve Ditko.

 “Cel mai bun film Spider-Man de pana acum”, conform Sun Times, se adreseaza audientei generale. Productia este distribuita în Romania de InterComFilm.