Transformers: Ultimul cavaler are parte de ultimul trailer inainte de premiera in cinematografe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
resitaonline.ro - Transformers: Ultimul cavaler are parte de ultimul trailer inainte de premiera in cinematografe resitaonline.ro - Transformers: Ultimul cavaler are parte de ultimul trailer inainte de premiera in cinematografe

Distrugerea a tot ce stim e promisa in noul trailer cu subtitrare in romana Transformers: Ultimul cavaler.

Detalii despre o istorie alternativa a Pamantului, in care robotii si oamenii se razboiau cu secole in urma e prezentata in acest nou trailer. Optimul Prime explica ceea ce ar putea foarte usor functiona ca tagline al filmului - „Ca lumea mea sa existe, a voastra trebuie sa moara”. E o premisa ofertanta pentru Michael Bay, artizanul unor scene de actiune de mare spectaculozitate pe marele ecran.

Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moarta. Mahnirea lui Optimus este cu atat mai mare cu cat el poarta responsabilitatea pentru moartea planetei. Gaseste o cale de a o readuce la viata, insa pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pamant... Salutam distribuirea, in rol feminin central, a lui Laura Haddock (Demonii lui Da Vinci). Alaturi de ea, Mark Wahlberg revine in rol principal.

Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe 23 iunie 2017.